Sajnos jó körülmények közt élek nagyon... Csak szerintem lenne izgalmas és jó úgy felnőni, drogba, cigibe, piába meg úgy hogy bárhová mehetsz nem szólnak rád, unom az életem, utálom a tanulást is, hogy lehetnék utcagyerek? Eddig se voltam jó gyerek.
Figyelt kérdés
2021. jún. 29. 06:28
11/16 anonim válasza:
#13: Ez tényleg így van! Én múltkor egy másik drogos kérdés alatt akadtam ki, mikor egymást buzdították,tanácsokat adtak. Aztán én voltam a rossz. Szerintem is felháborító, hogy meg van engedve ez itt, ahol rengeteg kiskorú van. Aki meg nem támogatja a drogot, még le van szólva. Vagy manapság ez már legális?
12/16 anonim válasza:
Rakd ki a táskádat (biztos benne van a 2 héttel ezelőtti tízórai-maradék), tedd rendbe az íróasztalodat, a szekrényedet. A szobádat takarítsd ki, a közös helyiségeket varázsold csillogóvá.
Ha még mindig unatkozol, főzz vacsorát a családnak, biztosan örülnek majd!
14/16 anonim válasza:
Én is raknék be képet magamról hogy néztem ki drogosan, de csak egy mosolygós, csillogó szemű fiút látnátok, és nem illik bele a drogos propaganda képbe. Bár, nem kokain meg heroint nyomtam, egyel enyhébbeket.
15/16 anonim válasza:
Majd 10 ev mulva rakj a csaladodrol, ja hogy az nem lesz 😅
16/16 anonim válasza:
Jó dolgodban nem tudsz magaddal mit kezdeni.Értem én.Csak ezzel nem oldasz meg semmit.Én is kipróbáltam ezt-azt tiniként,ittam nem is keveset állandóan csak a csavargás meg a buli.4 éve hagytam abba ezt az életmódot de még mindig nem tudtam úgy összeszedni magam ahogy szeretném,de megteszek mindent az ügyért és jó úton haladok.Hidd el ez a nagy szabadság meg önpusztítás abszolút nem menő és nagyon meg fogod bánni.Lehet az elején még élvezed de egyre rosszabbul fogod magad érezni testileg és lelkileg is.Nem éri meg.Inkább keress magadnak valami sportot,hobbit amit szívesen csinálsz és még hasznod is van belőle mert okosabb/tájékozottabb/fittebb leszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!