Lányok! Ha lenne egy egész hétvégés, valósághű szerepjáték, amiben ti lennétek egy börtön fegyőrnői, és senki nem szól bele, hogyan szívatjátok a "rabokat", vállalnátok?
Milyen fegyelmezéseket, büntit, szívatást találnátok ki a rabok számára?
A játék kedvéért a rabok pasik, és aláírták, hogy ők is vállalják a játék feltételeit, illetve hogy menet közben nem szállhatnak ki a játékból. Eszközök, helyszín biztosítottak, pld ezt egy középkori várban szervezik, ahol van kínzóterem, a várudvaron kaloda stb. Nyilván maradandó sérüléseket "nem ér" okozni, de ezen felül tulajdonképpen bármi megoldható lenne....
1. Nincsenek szadomazo vágyaim.
2. Nem érezném magam biztonságban akkor sem, ha csak játéknak indul. Épp most akarunk egy agresszív lakótól megszabadulni a társasházban, már sokszor fel lett jelentve.
11. tudom, még a film megnézése előtt olvastam is róla egy pszichológia könyvben.
14. A kérdés egyrészt elméleti, de induljunk ki abból, hogy nem tudnak fellázadni. Például meg vannak láncolva. Cellánként el vannak különítve, és egyenként mehettek be hozzájuk nyolcan, elsöprő túlerőben. Stb.
A társasházi agresszív lakó esetét persze sajnálom, de nem tudom, hogy jön ez most ide. (Hacsak nem úgy, ha úgy érted, hogy őt szívesebben rabosítanád oda ahol te lehetsz a fegyőr.)
#9, Tudod, azt csinálnak amit akarnak egymás között otthon a szoba (akarom mondani várbörtön) négy fala között.
OK. Akkor viszont a bűzisség se zavarjon. Tudod, ők is azt csinálnak egymás között otthon, amit akarnak.
A kettős mérce nem játszik.
17.: Oké. De az úgy működik ám, hogy én sem megyek át a homo kérdésekbe fujjogni, hogy miért CSAK az érdekli őket, meg hogy merészelnek CSAK arról kérdezni, micsoda kirekesztés meg kettősmérce, -- és te is békén hagyod ezt a kérdést.
További szép napot. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!