Ha megtámad valaki az utcán, én pedig hordok magamnál egy kicsike kést, hol érdemes megszúrni a támadót?
nyakba szúrni nyilván nem fogom, nem akarom megölni.
nő vagyok, és félek az esetleges erőszakoktól, támadásoktól, stb.
milyen önvédelmi eszközöket használtok?
Nyak, comb, mellkas, has, csukló EZEKET KERÜLD EL MERT HA ROSSZUL SZÚROD MEGÖLÖD!
Esetleg felkar és derék tájék de azt javaslom, hogy ne belé szúrd hanem csak húzd végig rajta a kést(kicsit mélyebben mint egy karcolás). Ez remélhetőleg eltereli annyira a figyelmét hogy el tudj menekülni.
FELELŐSSÉGET NEM VÁLLALOK SEMMILYEN MÓDON!!
#2 vagyok
Hozzátenném hogy csak végső esetben használd ezt
Hagyd a kést. Ha azzal védekezel és éppen nincs semmi a támadónál te kerülsz bajba. Amúgy jól használva egy sima kulcs is hatékony tud lenni, ha jól tartod/használod. Nagyon sok önvédelmi videó van, néz meg párat.
Nyílván nem garantált, hogy pánik helyzet alatt rendesen tudod alkalmazni ezeket, de az sem garantált, hogy lesz időd elővenni egy kést, vagy nem csavarja ki a kezedből és nem szúr le vele
Kérdező!
Meg fogsz lepődni, de a leghatásosabb, ha van nálad egy kisebb méretű festékspray.
Ha baj van, csak lefújod a támadót, aki úgy meglepődik ezen, hogy el tudsz szaladni.
Majd felhívod a rendőrséget és elmondod, hogy pl. egy rózsaszínre színezett embert keressenek.
Hamar meg fogják találni.
Ne hordj magadnál olyan fegyvert, amit nem tudsz használni. (Önvédelem 1. szabálya) Mert könnyen elvehetik és ellened fordítják, a másik meg nem biztos, hogy olyan kedves lesz, hogy nem a nyakadba állítja.
Hordj a zsebedben egy paprika szprét, az nem halálos senkire, meg egy sípot, amivel fel tudod riadóztatni a környéket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!