Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Csak szerintem sok már amit...

Csak szerintem sok már amit az lmbtq közösség csinál?

Figyelt kérdés
Liberális vagyok, a prideot(büszkeség menetét) is támogatom de sztem, hogy a fociba meg mindenhova beakarják vonni már túlzás. Saját maguk ellen provokálnak. Olyan idegesítő már ez.

2021. jún. 26. 14:11
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

10es, tehát ha ebben nem ért veled egyet, akkor nem lehet balos?

Én konzervatív vagyok, de van olyan szintén konzervatív ismerősöm aki elfogadja ezt. Nem szereti a mozgalmat, de magát a prideot elfogadja.

2021. jún. 26. 16:06
 12/15 anonim ***** válasza:
9es. Gratulálok, még jobb. Van kérdés 7es?
2021. jún. 26. 16:09
 13/15 anonim ***** válasza:
37%

Az az igazság, hogy bármennyire is irritáló és erőszakos ez az lmbtqxyz nyomulás, több mint valószínű, hogy csak az utóbbi napokban hozott már pár százalékot a 22-es választáson a jelenlegi kormánynak, az egyébként akár apolitikus és pártszimpátiával nem igazán rendelkező emberek között, hogy ennyire erőszakosan túltolják a propagandájukat a magyar kormány, most éppen a nemzeti válogatott és a szurkolók ellen; ezzel hasznos hülyéivé téve saját magukat irónikus módon az övékéhez képest általában teljesen más ideológiai talajon lévő kormánynak. Van egy teológiai alapvetés, ami szerint Isten azért is engedi meg a rosszat, mert valami nagyobb jót tud kihozni belőle. Azért azt a németek is észrevehették a zivatartól elkezdve a meccs és a Magyar Válogatott egész nemzetközi visszhangját tekintve, hogy talán nincsenek véletlenek és hogy talán nem úgy sült el teljesen ez a megalázásnak szánt szivárványos, karszalagos dolog felénk, mint ahogy azt ők gondolták, és nem kéne ezt a letérdeltetéses dolgot, meg a karszalagos, karlendítéses dolgaikat megint erőltetniük, mert mintha ez egyszer már nem jött volna be annyira; karőltve a pedofil hollandokkal együtt.

Végeredményben tehát pl. ennek a megalázó elferdített szivárványos okádásnak és a nyugatos aberráltak erőszakosságának köszönhetően talán nem kell újra elszenvedni megint egy újabb gyurcsány kormányt. Tehát végsősoron azt kell, hogy mondjam, hogy csak így tovább... minél inkább kimaxolják ezt a pride hónapos dolgot és a pedofil törvény elleni dühöngést, várhatóan annál nagyobbat fognak bukni a hasonszőrű normalitásellenes kedvenceik a választásokon.

2021. jún. 26. 16:28
 14/15 anonim ***** válasza:

#11 Aki nem vall balos értékeket, az nem balos. Nem értem hogy ezen mit kell zokogni.

Attól hogy ráteszel egy rakás szarra egy cetlit azzal a szöveggel, hogy ez a legfinomabb torta, attól a szar még szar marad. Ha pedig kimondod hogy a szar nem torta, attól nem leszel intoleráns, vagy képmutató.

Sztem mindenki vállalja fel azt, ami. Szép is lenne ha odamennék libsiként egy rakás konzervatívhoz, és elkezdeném mondani, hogy "nos, én is 100%ig konzervatív vagyok, de sztem undorító hogy sokan mái napig ellenzik az abortuszt, hisztinek a melegek ellen, fideszre szavaznak, nem ismerik el, hogy a férfiak az erőszakosabb nem, és büdös mocskos rasszisták. És adjatok igazat, mert konzervatívnak mondom magam. Na, mi van?? Talán nem is lehetek konzervatív, mert nem vallom ugyanazokat az elveket, mint ti?"

Hát nyilván nem. Pont ez a lényeg.

2021. jún. 26. 18:28
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Igen, kezdik túltolni a dolgot, és ezzel pont maguknak ártanak, mert kontraproduktív. Ugyanaz fog történni velük is, mint a blm-mel, teljesen átesnek a ló túloldalára (nem tudom hallottatok-e az amcsi iskolákban bevezetett "critical race theory" tantárgyról).
2021. jún. 26. 19:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!