Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » 19 évesen nő nélkül?

19 évesen nő nélkül?

Figyelt kérdés

19 éves vagyok, viszonylag jóképű, sportos,magas, sok barátom van, szeretnek az emberek, de sose volt még barátnőm.. van értelme olyan nővel összejönnöm akit valójában nem szeretek, azért hogy tapasztalatot szerezzek, meg hogy ne frusztráljon ez a dolog?

Van itt olyan aki szintén csak a társadalom és saját elvárásai miatt szerzett egy nőt? Megbántad?

2021. jún. 22. 00:35
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Nincs értelme úgy összejönni.

Ismerkedj mindenhol

2021. jún. 22. 00:41
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Felesleges mások elvárása/véleménye miatt ilyet tenni.
2021. jún. 22. 00:51
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Én inkább ismerkednék, és olyannal jönnék majd össze, akit szeretek.
2021. jún. 22. 01:10
 4/6 anonim ***** válasza:
35%

23 évesen nő nélkül?

Na tessék,én is ezt kérdezem.

2021. jún. 22. 01:50
 5/6 anonim ***** válasza:
89%

Vezesd ezt végig magadban. Most társadalmi elvárás szerint kapcsolatot kezdesz. Utána társadalmi elvárás szerint összeköltözöl eggyel. Társadalmi elvárás szerint feleségül veszed. Társadalmi elvárás szerint csináltok három gyereket. Milyen élet ez?

Ha egyszer behódolsz a tömegnyomásnak, nincs szabadulás.

2021. jún. 22. 02:01
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Én 23 éves vagyok, nekem sem volt még barátnőm. Abban a korban amiben te vagy, még én is rágörcsöltem erre a témára, pánikszerűen keresgéltem minden alkalmat, hogy tapasztalatot szerezzek, akár csak 1 éjszakásat is, de nem jött össze sosem. Mára már elengedtem ezt a dolgot, azóta sokkal jobban érzem magam. Sőt, most, hogy nem görcsölök rá, sokkal lazábban ismerkedek, és most úgy néz ki, hogy akár ki is alakulhat valami komolyabb, egy lánnyal, akit nem rég ismertem meg. Szóval csak nyugi, eljön a te időd is :)
2021. jún. 22. 10:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!