Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Hogyan vehetném rá magam egy...

Hogyan vehetném rá magam egy covidtesztre? (rettegők és hisztériások ne kattintsanak, kösz)

Figyelt kérdés

Szóval sztori röviden: az országomban momentán mindenhez "koronavírus-teszt"et kell elvégezni, különben radioaktív vagy és másodrangú állampolgár, aki adót fizethet és esetleg tapsikálhat az orvosoknak, de ennyi. viszont a tanulócsoportom, akiket imádok, és akikkel lassan egy éve nem láttuk egymást, szervezett egy találkozót egy étterembe,és borzasztóan szeretnék elmenni.

probléma: annyira undorít az egész rettegős-hisztériás diktatúra, hogy képtelen vagyok egyáltalán csak kinyitni a weboldalt, hogy megnézzem hogy az istenbe tesztelhetnének egyáltalán. (komolyan mondom, szabálytalan szívverés, kézremegés, foltok a látóteremben). gusztustalannak érzem magam a gondolattól is, hogy beszálljak a rendszer sggnyalásába. (meg eléggé félek tőle, mi lesz, ha valaki ismerős meglát a teszthelyen, és nyomorék rettegőnek bélyegez, vagy rámszabnak egy többhetes háziőrizetet csak úgy random?)

kérdés: valaki esetleg tud mondani valami bátorítót, amitől nem fogom magam úgy érezni, mint egy gerincét vesztett meztelen csiga, mert felszállok a hisztivonatra?

(hisztériások továbbra is kíméljenek, ne felejtsétek, most éppen az a cél, hogy betuszkoljunk engem is a hisztibe, nem az, hogy még jobban meggyőzzünk, milyen retardált és undorító az egész!)

2021. jún. 18. 11:22
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:

28: Németországban sosem volt utcai maszkviselés néhány frekventált utcát kivéve.

Illetve semmi nincs, oltatlanként ne csinálhatnál, legfeljebb egy ingyenes gyorsteszt kell, de mostmár a legtöbb helyen az se.

Viszont elég sokáig korlátozva volt, hogy hány emberrel találkozhatsz egyidejűleg. Illetve PCR maszk kell mindenhol.

2021. jún. 18. 21:51
 32/38 anonim ***** válasza:
Mi az a pcr maszk?
2021. jún. 18. 23:20
 33/38 anonim ***** válasza:
32: bocs, fáradt vagyok, FFP2 maszkot akartam írni.
2021. jún. 18. 23:27
 34/38 A kérdező kommentje:
azért cuki, hogy direkt megkértem, hogy agyamentek ne jöjjenek, köszönöm, meggyőztetek hogy nem megyek. nehogy véletlen valaki meglásson az utcán a tesztelődőhelyen és ilyen retardáltakra asszociáljon rólam.
2021. jún. 18. 23:37
 35/38 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem elég elolvasni amiket írsz és mindenki látja, hogy retard vagy, relax :D
2021. jún. 18. 23:47
 36/38 anonim ***** válasza:
33 ok, azt hittem már lemaradtam valamiről. :)
2021. jún. 19. 00:14
 37/38 anonim ***** válasza:
100%
Te vagy a retardált kérdező,ezzel a szánalmas hisztiddel.
2021. jún. 19. 11:01
 38/38 anonim ***** válasza:
100%
Persze, mindenki hülye, csak te vagy helikopter.
2021. jún. 19. 12:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!