Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Hogyan vehetném rá magam egy...

Hogyan vehetném rá magam egy covidtesztre? (rettegők és hisztériások ne kattintsanak, kösz)

Figyelt kérdés

Szóval sztori röviden: az országomban momentán mindenhez "koronavírus-teszt"et kell elvégezni, különben radioaktív vagy és másodrangú állampolgár, aki adót fizethet és esetleg tapsikálhat az orvosoknak, de ennyi. viszont a tanulócsoportom, akiket imádok, és akikkel lassan egy éve nem láttuk egymást, szervezett egy találkozót egy étterembe,és borzasztóan szeretnék elmenni.

probléma: annyira undorít az egész rettegős-hisztériás diktatúra, hogy képtelen vagyok egyáltalán csak kinyitni a weboldalt, hogy megnézzem hogy az istenbe tesztelhetnének egyáltalán. (komolyan mondom, szabálytalan szívverés, kézremegés, foltok a látóteremben). gusztustalannak érzem magam a gondolattól is, hogy beszálljak a rendszer sggnyalásába. (meg eléggé félek tőle, mi lesz, ha valaki ismerős meglát a teszthelyen, és nyomorék rettegőnek bélyegez, vagy rámszabnak egy többhetes háziőrizetet csak úgy random?)

kérdés: valaki esetleg tud mondani valami bátorítót, amitől nem fogom magam úgy érezni, mint egy gerincét vesztett meztelen csiga, mert felszállok a hisztivonatra?

(hisztériások továbbra is kíméljenek, ne felejtsétek, most éppen az a cél, hogy betuszkoljunk engem is a hisztibe, nem az, hogy még jobban meggyőzzünk, milyen retardált és undorító az egész!)

2021. jún. 18. 11:22
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
21 beszélj a saját nevedben. Nem mindenki ilyen setét.
2021. jún. 18. 12:10
 22/38 anonim ***** válasza:

21: Nem attól leszel nagymagyar, hogy hazaárulózol. Tulajdonképpen te is hazaáruló vagy, mert nagy eséllyel megveszed a boltba a déli gyümölcsöt, nem magyar autót veszel, ezzel kilapátolod az országból a pénzt, és estig sorolhatnám, amiben nem a magyar gazdaság szekerét tolod.

Szóval egyszerüen csak egy beszükült látókörü tudatlan ember vagy, ami nem lenne baj, ha nem lennél mellé rosszindulatú.

2021. jún. 18. 12:15
 23/38 anonim ***** válasza:

#15 Na ennek kifejezetten örülök.

Ezek szerint ott már mindenki be mehet bárhová?

2021. jún. 18. 12:51
 24/38 anonim ***** válasza:
És semmit sem kell felmutatni?
2021. jún. 18. 12:51
 25/38 anonim ***** válasza:
4%

Menjél Mo-ra, kedves, na OTT tényleg diszkriminálnak ezerrel. Hiába vagy - lennél - negatív, kamukártya nélkül sehová nem mehetsz be :D

Egyébként jelentettem.

2021. jún. 18. 13:21
 26/38 anonim ***** válasza:
93%
Vegyel fel pelenkat, hogy ha ennyire fosol tole, az se legyen gond. Nevetseges vagy.
2021. jún. 18. 13:30
 27/38 anonim ***** válasza:

23: nem tudom, hogy mindenhová-e, szám függö. 50-es szám alatt nyitottak az ikea meg hasnolól, de csak teszttel. Aztán júniusra nálunk mindenhol lement 35 alá, azóta kiülös helyre, ikeába meg edzésre is mehetek teszt nélkül.

(Elötte ugye oda is kellett, plusz 2m távolság, küzdösportnál nem annyir jó, de most épp ez sincs már)

2021. jún. 18. 14:14
 28/38 anonim ***** válasza:

#27 Úgy látom akkor szépen lassan alakulnak a dolgok,ennek tényleg örülök,azt hittem hogy pont németben lesznek szigorúbbak a szabályok.

Tavaly érdekes módon mikor Magyarországon és Ausztriában már javában tartott a maszkos őrület addig Németországban semmit sem vettem észre,mindenki kint volt az utcákon,gyerekek játszottak,tele voltak a boltok, egyedül én voltam maszkban és egy másik ember akiről ki derült hogy magyar,ezekután inkább be olvadtunk mi is a többi ember közé mert elég furcsán néztek minket.

Köszönöm az infókat. 🙂

2021. jún. 18. 17:09
 29/38 anonim ***** válasza:
28, tavaly nekem pont az volt, hogy így júli elején utaztam ausztrián keresztül, németeknél kint nem, de a boltokban maszk kellett. Ott meg csodálkozva vettem észre, hogy sehol sem kell.
2021. jún. 18. 17:47
 30/38 anonim ***** válasza:
#29 Hát igen,én is eleget csodálkoztam,mikor mentem Ausztriában majd Németországban.😁
2021. jún. 18. 18:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!