Péntek van, felkészültetek a hétvégi bulizásra?
Figyelt kérdés
Hajnalig pia, zene, csajok :D2021. jún. 11. 00:09
1/11 anonim válasza:
Éjszakás,vagyok ! Ma haza megyek alszok kicsit,majd irány a fólia,paprika pórzás. Már nem nekem való a buli .
2/11 anonim válasza:
Igen. Épp készülök a tollas bálba. 😎
3/11 anonim válasza:
Csak akkor ha el hívsz engem is tesa.
4/11 anonim válasza:
még éjjel jövök dolgozni, szombat éjjel meg szeretőmnél töltöm. Most nem lesz buli
5/11 anonim válasza:
Csak tudnám, hogy neked a hétvégi bulizásban mi a fene olyan nagy dolog.
6/11 anonim válasza:
Már kinőttem ebből, hogy idiótán riszáljak sok izzadt részeg között idióta zenékre.
7/11 anonim válasza:
Nem. Örülök ha pihenhetek végre. De jó hogy neked ezen kívül semmi dolgod!
8/11 anonim válasza:
Négyig dolgozom aztán hazamegyek aludni. Még a a focista kutya (labdarúgó eb) sem hozblázba.
9/11 anonim válasza:
Nem,itthon maradok.Nem vagyok beoltva,pia nem hat meg,és leszbi se vagyok.
10/11 anonim válasza:
Ma 6-14 dolgozok, szombat vasárnap 6-18 jó buli lesz :-) szombat este hazafelé egy bevásárlás belefér, ma meg munka után játszótér a gyerekekkel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!