Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Hogy szólítsam le?

Hogy szólítsam le?

Figyelt kérdés
A távolsági buszon reggel és délután is szoktam látni egy csajszit, 14-17 éves lehet, maszkba van igen, de már láttam anélkül és nagyon szép. Mindig Debrecenből megy Téglásra. Reggel a fél hetes busszal jár délután fél három vagy kettő óra. Gondolom suliba megy? Szőke hajú szemüveges és olyan jó a stílusa😍Szerintem már észrevette hogy bámulom de még nem mertem leszólítani. Szerintetek mit mondjak neki? 20F

2021. jún. 10. 18:10
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
63%
Sz-pasd le a buszon úgy hátha nem tud nemet mondani...
2021. jún. 10. 18:56
 12/15 anonim ***** válasza:
76%

3-as vagyok. Pedofília az, amikor valaki nemileg éretlen gyerekekhez vonzódik. Egy 14 éves lány már szinte biztosan érett nemileg.

Engem nem zavarna, ha rendes a srác, a lányom döntése lenne, nem az enyém. Egy 14 éves lány nem egy életképtelen entitás, akinek mindent a szülei mondanak meg, egy 14 éves igen is tud felelősség tudatos lenni és képes gondolkodni.

Amúgy a törvény szerint egy 14 éves még közösülhet is bárkivel, ha mindketten beleegyeztek. Sőt még egy 12 éves is, ha a másik fél nem idősebb 18-nál.

Nem mondom, hogy minden 12-14 éves készen áll egy kapcsolatra, vagy a szexre, de van, aki igen.

2021. jún. 10. 18:59
 13/15 anonim ***** válasza:
29%

12.pont ez az nem minden kiskorú állna készen ilyenre lehet tökre félne tőle hogy ez meg mit akar meg mindein..

Egy 14 éves lány nem egy életképtelen entitás..a srácra mondtam ezt!

2021. jún. 10. 19:03
 14/15 anonim ***** válasza:
29%

Akkor is marha gáz hogy ilyensmi történik a világban!

Én szégyelném magam ha ilyesmit éreznék nem hogy ilyen szuper szívecskés szemű emojival éreztessem amit érzek.

2021. jún. 10. 19:04
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nincs gond a sráccal. Ha a csaj nem áll rá készen, akkor pedig csak simán visszautasítja.

12-es vagyok.

2021. jún. 10. 19:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!