Egyes emberek miért engedik, hogy valamilyen gúnynéven szólítsák őket?
Figyelt kérdés
Több ilyet hallottam,ahol elég lekicsinylő,nem éppen kedvező hangzású beceneveket aggatnak egyes emberekre,és még hallgatnak is rá,ezek a szerencsétlenek.
Ilyenekre gondolok pl,Kukac,Lüki,Lütyő,Egér,Csacsi,Törpe,Fogas,Füles,Borzas stb.
2019. okt. 13. 01:28
1/18 anonim válasza:
Vagy azért mert nem zavarja őket (van pár ismerősöm akiknek hasonló beceneveik vannak és szimplán csak tetszik nekik), vagy pedig azért mert nem merik megvédeni magukat.
3/18 A kérdező kommentje:
Nem tudom,nekem a Horrorra akadva c.filmből az a pasi jut róla eszembe,aki a porszívóba rakja a farkát:D
Ilyen nem 100-as alakoknak jó:D
2019. okt. 13. 01:50
4/18 anonim válasza:
Tűzoltók vagyunk, egyik kollégám Dr. Genyának szólít, mert szerinte hasonlítok rá a kopasz fejemmel. De ezt nem sértően teszi, hanem poénkodásból. Miért kellene kiakadnom ezért?(40-es pasasok vagyunk)
5/18 anonim válasza:
Csülök, Csula, Fika. Ezek vannak az ismerőseim között!. :D
6/18 A kérdező kommentje:
Írhattok még ilyet.
Akkor nálunk van olyan is,hogy "Jézus Pisti"
meg "Lötyő Karcsi"
Hát,mit ne mondjak:D
2019. okt. 13. 05:39
7/18 anonim válasza:
Engem a beszédhibámból adódó gúnynévvel illetnek a cégnél, azóta a belső emaileket azon a gúnynéven írom alá :)
Mindenki akkora, amekkora dolgok felbosszantják.
10/18 anonim válasza:
"Miért kellene kiakadnom ezért?(40-es pasasok vagyunk)"
Nem hasast akartál írni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!