Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Hogyan viseljek el olyat akit...

Hogyan viseljek el olyat akit már szinte utálok?

Figyelt kérdés
Nem szeretem ezt a szót használni de már muszáj.Folyton okoskodik, sérteget, mindenbe beleköt. Azt hittem én vagyok érzékeny de nem csak én mondom, mindenki körülöttem ugyanígy gondolja. Vmi tipp?😞
2021. jún. 8. 21:19
 1/4 A kérdező kommentje:
És lehetetlen, hogy ne találkozzunk:(
2021. jún. 8. 21:20
 2/4 anonim ***** válasza:
84%
Ne foglalkozz vele, vagy egy-egy "kedves" visszaszólás mehet felé, pl., ha sérteget, akkor kb.: "Köszönöm a bókot.", vagy "Komolyan gondolod? Mert tudod ez téged minősít (kacsintás felé)".
2021. jún. 8. 21:56
 3/4 anonim ***** válasza:
Átnézel rajta és amikor számon kéri rajtad a miértjét, akkor közlöd vele, hogy rossz címzettet választott ki, mert veled nem beszélhet ebben a stílusban. Szűk családi környezetében ajánlod e tekintetben a szíves figyelmébe a háziállatát, feleségét, (férjét), lányát, nagyanyót, nagyapót, egyebet, - akivel egy fedél alatt boldogítják egymást, de te nem tartozol ebbe a körbe. Ha tetszik neki, jó, ha nem, akkor is így lesz!
2021. jún. 9. 08:36
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem is volt ilyen ismerősöm. Mintha mindig mindent jobban tudna a másiknál, és persze mindennek úgy kell lennie ahogy ő mondja. Nem hagyja élni a másikat. Nekem sajnos anyám is ilyen.
2021. jún. 9. 18:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!