Hogy viseljem el ezt?(többi lent) 17/L
Ha úgy érzed, kezd elszakadni a cérna, érdemes felkeresni egy szakembert. Nincs benne semmi kínos és nagyon sokat tud segíteni.
Remélem a későbbiekben minden jobbra fordul. És ne feledd, hogy nem mások véleménye határoz meg téged, saját magad ura vagy.
Az ilyen esetben nekem az segített, hogy leültem és átgondoltam a dolgaim.
Rengeteg motivációs oldalt elkezdtem követni és olvasni ezeket folyamatosan. Elkezdtem edzeni, futni, normálisan étkezni, stb.
Egyébként pedig nem kell megfelelni mindenkinek mert akkor örök életedben boldogtalan leszel.
#4esnek igaza van!
#8as meg nyugodtan menjen ha akar, ha meg nem tetszik valami, változtasson!
Ez a baj, hogy változtatni nem akar, csak szóban, az meg nem ér semmit.
Már miért a normális magyar embernek kéne innen kimenekülni, hogy az állat b.lf.szok maradjanak itthon ?
Fck logic!
A kérdezőnek annyit:
Hogy tényleg hanyagoljad őket, de olyan szinten, hogy még köszönnöd sem kell nekik.
Megkérnek valamire ?
Sz.rd le! Kérje meg az egyik haverját akit majd 5 perc vagy 5 év múlva hátba szúr.
Te meg törekedj arra, hogy zárd ki őket, s akiben lehet egy kicsit is bízni, azt meg jól ismerd meg, hogy tudd mire számíts.
Nem azt mondom, hogy "szakemberhez" járni gáz, vagy ne lenne megoldás, nem tudom nem próbáltam, s még ennek ellenére sem gondolom gáznak.
Egy próbát megérhet :D
Csak emós ne legyél :D
És ne kezd vágdosni magad xD na az a tré.
De amúgy tényleg ez marad, az a fajta kizárás, hogy nem csak elforditod a fejdet, s ha szépen szól akkor meg válaszolsz, hanem 1az1be sz.rsz a nyakába.
Szépen szól? Pl kapcsold fel a villanyt ? Á-á! Nem!
Kapcsold fel te, vonszold oda a p.csádat.
Keményen szólj nekik vissza ha okoskodnak, és az olyan pletyka fészkeket meg hanyagold :D
Aki hátba szúr(t) azt is.
Úgy látszólagos "veled vagy inkább nélküled" kapcsolatot sok emberrel lehet tartani, de a m.cskokkal nem kell, tudod mi lesz a vége.
Illetve te is keverheted a sz.rt és vissza adhatod neki olykor olykor.
Nincs az megírva sehol, hogy csak neked nem lehet semmit, s neked kell k.ssolni.
Ahova érdemes lehet eljárni, az valami önvédelmi vagy hasonló cucc, ahol megtanítanak bunyózni (igen, tudom lány vagy, de hol itt a kérdés ? :D) az csak a javadra válhat.
Így nem fogod gyengének érezni magadat.
Sokkal magabiztosabb leszel, és nem félsz majd vissza szólni, ha okoskodnak neked.
1 sportnak is jó, levezetésnek is, önbizalom növelő, és egy fiúval is felveheted a versenyt :D
És mint tudjuk, nem verekednek az emberek minden nap, ettől nen kell tartani, 1 verés meg pár évig kitart :D
Én ezt tudom ajánlani.
Amúgy ha van valami konkrét példa, ami miatt kiírtad a kérdést, megoszthatod, van itt pár(!) értelmes ember akivel ki tudunk találni vlmit rá.
Összegzés képpen:
Ne kerüld el, és fogd be a szád, szólj vissza, vagy te kezdeményezz ha nem tetszik vlmi.
Illetve utasítsd el, sz.rd le őket a legmagasabbról, legyél számukra elérhetetlen.
Dilidoki sincs kilőve, de inkább önvédelmi őő izé. :D
És ha kell, csapj oda, abból tanulnak, s olyanokkal barátkozz akikből kinézed, hogy kiállnának érted. (Ritka de előfordul)
Illetve még 1 alternatíva, barátkozz azzal, aki a "bántalmazóid/irigyeid"-et b.sztatja.
Tehát az ellenséged ellenségével.
Az még egy jó húzás.
Érdek barátság ? Lehetke :D ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!