Egy félénk lány hol tud barátkozni iskolán kívül?
Akár egyházi közösségekbe is eljárhatsz. Azt nem írtad, hogy hány éves vagy a szüleid mennyire szólnának ebbe bele - de feltételezem, hogy ENGEDELMES, SZÓFOGADÓ gyermek lehetsz.
Azért írtam az egyházat, mert ott többnyire EGYSÉGRE törekszenek - bár nem teljesen konfliktusmentes ott sem az élet, de nagyobb eséllyel BE ÉS ELFOGADÓAK - főleg a fiatalokkal szemben.
Ajánlhatom akár a római katolikust vagy az evangélikust esetleg a reformátust - én a római katolikussal már nem vagyok annyira elégedett mint régebben voltam.
De a szüleidet kérdezd meg! Ők hogyan élték meg a vallásosságot? Milyen istenképpel rendelkeztek/rendelkeznek? Feltételezem, hogy BESZÉDES/BIZALMI viszonyban vagytok, csupán az egészséges kíváncsiság motoszkál benned, hogy jobban felfedezd a körülötted lévő világot.
Minden jót kívánok és vigyázz magadra! (Ezt írhattam volna privátban is, mert ezen az oldalon szoktak lenni erősen egyházellenes nézetek bőven.)
ÉLETPÁLYÁT is tudsz választani, TOVÁBBTANULÁS szempontjából is nagyon jók lehetnek az egyházak, mert ajánlhatnak ÚJABB KAPCSOLATOKAT, akik segítenek tájékozódni a jövődet illetően. (Akár anyagi segítség kritikus vészhelyzetben.)
Elég nagy eséllyel NEM HASZNÁLNAK KI SZEXUÁLIS ÉRTELEMBEN - ez pedig kifejezetten VÉDETTSÉGET fog adni az élet viharaival szemben. Hiszen a tízparancsolatot igyekszenek betartani.
Remélem, hogy tudtam segíteni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!