Van itt INTJ lány, aki barátkozna INTJ fiúval?
Barátkozás.
A személyiségem olyan szélsőséges, hogy a velem azonos típusúak értenek félre legkevésbé, ezért szeretnék velük beszélgetni. Hogy miről, az mindegy, tudom, hogy kell rákérdezni a másik ember életébe, hogy beszéltetni tudjam, aztán én is tudok magyarázni. Ez nem jelent gondot. Csak társaságot akarok, aki érti amit beszélek, és a másik is megoszthatja a gondolatait velem, mert figyelek rá.
Amelyik lány szeretne, az írjon rám. 21 éves vagyok, ha ez számít.
Szia
Nekem írhatsz
23/L
3.-nak.
Te jó ég...
Olvass már a sorok között!
Az a furcsa, hogy régebb én is INTJ voltam, de mostmár totál mást dob ki a teszt. Pedig elvileg nem változhat annyit a személyiségünk, hogy ennyivel másabb legyen pár év alatt az eredmény.
Minden esetre felvetődött bennem a kérdés, hogy miért pont lányt keresel, ha barátkozás a cél?
8.-ra.
Mert "értelmes" a kérdés. Szerinted mindenki konyhacihológus, hogy idióta mozaikszavakat ismerjen?
Talán a kérdés pont célzottan azt a kevés "konyhapszichológust" akarta kiszűrni, aki ismeri a mozaikszavakat...
A szórakozás topicba se böfögi oda mindenki a kapcsolódó kérdések alá, hogy semmit se tud a cold wave előadókról, milyen alapon várja el a kérdező, hogy valaki tudja, miről beszél.
Aki nem kompetens, tovább görget ahhoz a kérdéshez, amiben kompetens.
Tudom, megdöbbentő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!