Baj ha nem mosok lábat pedikür előtt?
Figyelt kérdés
Először megyek pedikűröshöz, és rögtön munka után kaptam időpontot. Nem lesz időm hazamenni lábat mosni. Nem szokott lábszagom lenni, de azért mégis nem tudom hogy illik. Igazából váltópapucsom is van a munkahelyemen, tehát nem a cipőben aszalódik a lábam egész nap. De biztos nincs is szappan illata, mint fürdés után. Gáz így elmenni? Szóljak neki, hogy erre készüljön?2021. jún. 4. 07:44
1/5 anonim válasza:
Én amikor voltam pedikűrösnél ott alapból szólt, hogy ott nála mossam meg.
Annak sem lenne értelme, hogyha hazaszaladnál megmosnád, aztán futnál vissza.
2/5 anonim válasza:
Én direkt érlelném egy hétig a helyedben egy Mr. Pamut márkájú kínai nejlonzokniban. Megnézném hogy milyen fejet vág a pedikűrös.😁 Amúgy ja, majd mosol lábat ott helyben, no para.
3/5 anonim válasza:
Esetleg nedves kendővel töröld át.
4/5 anonim válasza:
Én ganézás után szoktam menni, csupasz lábbal papucsban
5/5 anonim válasza:
Neki sem áll úgy a pedikűrös a lábadnak, hogy nem áztatja be előtte. Szóval nyugi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!