Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Fáj a pedikűr és manikűr?

Fáj a pedikűr és manikűr?

Figyelt kérdés
A közel jövőben tervezek elmenni megcsináltatni és sokan azt mondták, hogy elég fájdalmas. Szerintem csak megakartam ijeszteni. Van valakinek valami tapasztalata?
2021. febr. 8. 03:53
 1/8 anonim ***** válasza:
91%
Egyáltalán nem fájdalmas! Mi lenne benne fájdalmas?
2021. febr. 8. 07:51
 2/8 anonim válasza:
Mit kell csinálni? Egyébként nem fájdalmas egyáltalán. Nekem például a körmömet növesszük le már fél éve. Elég szépen vissza vágja, kiszedi alóla a koszt, stb és ez sem fáj. Háziorvos pedig sebészetet ajánlott volna, ami gyorsabban megoldotta volna ugyan ezt, csak sokkal fájdalmasabban.
2021. febr. 8. 08:24
 3/8 anonim ***** válasza:
Ha fáj, az már régen rossz!
2021. febr. 8. 08:58
 4/8 anonim ***** válasza:
Ti voltatok már gyulladt, benőtt körömmel pedikűrösnél? Nem mondom hogy kibírhatatlan, de nem a világ legkellemesebb dolga.
2021. febr. 8. 09:21
 5/8 anonim ***** válasza:
Mivel rendszeresen járok, nem gyullad be és nem nő be a körmöm, milyen érdekes...
2021. febr. 8. 09:26
 6/8 anonim ***** válasza:
Évekig jártam, ugyan úgy begyulladt és benőtt. Persze egyfolytában azzal kábított a pedikűrösöm, hogy majd szépen megtalálja a helyét idővel. Aztán külföldre költözött, szóval egy ideig nem volt pedikűrösöm, közben rájöttem hogy ezt én is megoldom magamnak otthon, ingyen.
2021. febr. 8. 09:28
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

#4 senki nem mondta, hogy a kérdezőnek ilyen problémája lenne. Egy alap manikűr és pedikűr semmi fájdalmat nem okoz.

Az pedig, hogy ha gyulladt körömsarkot kell tisztítani, kivágni, az értelemszerűen fájni fog. De az akkor is fáj, ha cipőben van az ember. Jó pedikűrös egyébként előbb megpróbálja levinni a gyulladást és csak utána kaszabol.

2021. febr. 8. 09:29
 8/8 anonim ***** válasza:

Egy alap pefikűrözés nem fájdakmas, maximum csikis érzés tud lenni. Viszont egy körömsarok benövés már fájdalmasabb tud lenni.

Előző kommenteknél nem értem hogy milyen szakemberhez fordultak. Gyulladt körömbenövést tilos kezelni😵

2021. jún. 20. 01:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!