Miután be vagytok oltva, már járkáltok sok emberrel találkozni? Pl házibuli, esküvő
A kérdésem nyilván azokhoz szól, akik beoltatták magukat COVID ellen és nem a kártya miatt, hanem maga az oltás miatt. Az "oltás fszság" és "zárkózz be egész életedre" kommenteket légyszi mellőzzétek, elfogadom hogy van olyan aki nem kéri az oltást, az az én döntésem hogy én igen.
Szóval ti mentek/mennétek ilyen nagy tömeges helyekre? Főleg ha mondjuk krónikus betegségetek is van, ami a COVID-dal együtt nem szerencsés.
Köszi a lepontozást, de esetleg valaki válaszolni is tudna? Tényleg érdekel.
Április 1-én és május 6-án oltottak be. Május 24-én teszteltek és most karanténban vagyok covidosan. Sajnos az oltás nem tesz immunissá bármennyire is szeretnének ezt elhitetni egyesek.
Amúgy ha meggyógyultam akkor megyek majd bulizni és szurkolni a kedvenc csapatomnak.
Ki mondta, hogy immunis leszel? Senki. Csak te nem figyeltél oda az általános iskolai biológia órára.
Ez a te szegénységi bizonyítványod, hogy azok közé tartozol, akik ennyit sem tudnak
Nem.
Egyrészt nincs se pénzem, se ismerőseim, másrészt meg még csak az első oltást kaptam meg és a kártyát sem küldték még el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!