Nyugdíjas tempóba nyomnám ezek alapján 20 évesen?
Majd amikor elmész nyaralni, akkor meg irigyek lesznek.
Fogadjanak el így, ellenkező esetben nem is barátok.
Nem hiszem, hogy ez lenne a nyugdíjas "tempó". Faterom pár hónapja lett nyugdíjas. Azóta minden második nap összejár a haverjaival inni, általában náluk, majd éjfél fele hazabotorkál.
Ennek semmi köze nincs az életkorhoz. Én se járok el soha bulizni. Inni meg főleg nem, mert nem kifizetődő, túl sokat kell innom hogy legyen hatása. Nekem nem éri meg se időben, se anyagilag.
Ez egyáltalán nem nyugdíjas tempó,ezt a baratnődnek is mondd meg.
Teljesen jó látod a dolgokat.
Én még azt is valószínűnek tartom, hogy ezt azért vágta hozzád, mert picit megsértődött, hogy nem mentél velük.
Nagyon nem ez a nyugdíjas tempó, és nincsen azzal semmi gond, ha te a pénzed máshová csoportosítod. Fogadják el, hogy most nem mentél, főleg, hogy nem azt mondtad, hogy többet nem mész, hanem, hogy most nem.
Pár év múlva ugyanez a nő fog sírni hogy minden pasi önző disznó, amikor majd levált téged egy “bulisabb” srácra, aki meg egy kiégett lúzer lesz, és rendszeresen verni fogja a hölgyeményt.
Egy jó tanács. Ne hallgass a tiniribanxokra, az ő tündöklésük tiszavirág életű, fiatalon van pár jó évük, amíg buliról bulira járnak, megfekteti őket a fél város, aztán pedig kiégett frusztrált hisztis pitsaként csak a hasonló aljasrácokból válogathatnak majd.
Ne szégyelld, hogy minősegi szórakozásra is vágysz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!