Miért kell említeni a cigányokat ha nem jobbak a magyarok?
Nagyon szép lány vagyok ráadásul okos és szerény alázatos de mégis mindig kiközösíttenek
A szívem is szeretek másnak segíteni és jót tenni másnak
A házunk is nagyon szép és tiszta
Én is ápolt és igényes vagyok
De ez már nem élet hogy bárhová megyek le néz mindenkinek és sérteget
E miatt tetszetk egy fiúnak de nem vállal fel mert rasszista
És sokan
Kérdező, "csak" kiközösítettek, vagy egy párszor meg is téptek, hogy ennyire megvisel a dolog?
Jól elverték a magyar csajok a popsidat, mi?:)
Lopásban,kötekedésben,hangos beszédben és szidkozódásban valóban jobbak.
99%-uk ezt hozzáteszem.
Nagyon kevés van,aki normális.
Tipikus provokatív kérdés,csak ennyire futotta.
Hát hidd el,hogy annak oka van. Normális embert nem rekesztenek ki,és hogy te milyen vagy és milyennek vallod magad sem biztos hogy ugyanaz.
Mellesleg sok nem túl fehér bőrű embert ismerek,egyik sincs kirekesztve.
Nem feltétlen cigányok.
De egy biztos,hogy nem ártana hazamenni és nem hazának hívni azt,amiért Magyarok dolgoznak,Magyarok epítettek úgy,hogy a mi pénzünkből éltek nagyrészt.
Annak a fiúnak egyébként nem 100%-ban Magyar a vére,ilyen már nem igazán létezik de egyébként nem ártana ha nem lenne minden második Magyar ember 12 nemzetiségből összeálló,hogy x % cigány x % német x % ilyen olyan amolyan,hanem létezne véletlenül egy aki nem keveredik mindenféle idevándorolt fertővel.
Osztályelső vagy ilyen helyesírással?
Miért nem jó neked egy cigány srác?
Ha kicsit szerényebb lennél, lehet, hogy kedvesebbek lennének hozzád.
Hát ha egyszer belé vagyok szerelmes???
Csak ő létezik számomra
Hozzá ne merészelj érni a tiszta Magyar vérhez,mert pórul jársz!
Mérgezd a sajátod,a nekünk nem kell a következő generációban az,hogy mindenki félig ügyefogyott sejthulladék legyen! Fél élete lopás fél élete becsületes?Ez nem fér össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!