Hol vannak azok a felnőttek akik gyerekkorukban szekálók voltak?
Olyat rengeteget hallani hogy xy egész gyerekkorát tönkretették de hol vannak azok akik bevallják hogy hetedikben megrúgdostam lacit puszta unalombol vagy 4 éven át terrorizaltam petiket
Ezek az emberek szégyellik így utólag vagy fel se fogják hogy tönkretették mások iskolás éveit?
Az egyik konditermet nyitott, felnőttként tök normális lett. Egy másik kamionsofőr, meg van egy, aki közmunkás lett. Ők férfiak.
A nők között, akik hasonlóak voltak az iskolában, és akikről tudok is: Egy htb, egy szobalány Németországban.
A szobalány és a kamionos nagyon megváltozott, felnőttként nagyon jó emberek lettek.
A htb ugyanolyan bunkó paraszt maradt, kamaszkorában iszonyat nagy kva volt, utána találta ezt a férfit, akivel megállapodott. A közmunkást az anyja tropára tette, szerintem nem fog megbékélni a lelke soha.
30 körüliek vagyunk mind.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!