Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Milyen tippet adnál valakinek...

Milyen tippet adnál valakinek ilyen esetben?

Figyelt kérdés

Össze vagyok zárva 5 emberrel, és nem bírom a társaságot. Nincs hely ahova egyedül félrevonulhatnék, 10 perc és rögtön jön valaki, megzavar. Nem tudom azt csinálni, amit én szeretnék, vagy amivel feltöltődhetnék, semmi olyat, ami örömet okoz. Arra vagyok utalva, hogy olyan dolgokat csináljak, amit én unalmasnak, és feleslegesnek tartok, csak a társasag miatt. (beszélgetés mindennapi témákról, small talk).

Valakinek van ötlete hogy lehet így kibírni? Aki volt hasonló helyzetben, és ugyanúgy nem viselte jól, mit csinált?

2021. máj. 19. 16:56
 1/2 Tepfal ***** válasza:
100%

Ki az az 5 ember? Család? Te hány éves vagy? Mik azok a dolgok amikkel zavarnak, mik azok a közös dolgok, amiket csinálni kellene?

Ezek nélkül nehéz válaszolni a kérdésedre.

2021. máj. 19. 17:08
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
"Bocsi, telefonálnom kell". Ezzel nyerhetsz pár perc én időt.
2021. máj. 19. 17:36

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!