Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Káros hogyha sokat ülök...

Káros hogyha sokat ülök otthon egyedül a szobámban, ritkán járok el? 31/F

Figyelt kérdés

Nincs munkám úgyhogy csak azért járok valahova ha boltba, postára megyek vagy csak azért, hogy egy órára kimozduljak.

Covid elött is ilyen voltam. Nincs bajom senkivel, de elég gátlásos vagyok és a túl nagy hangos tömeget nem bírom pl. koncerten, ilyenkor csak a koncert miatt megyek (tömeg meg a zene miatt nem tudok beszélgetni)

Nincs sok haverom, lehet arra lenne szükségem, de nem kell 68 barát csak néhány.

Emellett még szoktam túrákra járni vagy gyalog, biciklivel vagy kenuval.

Előre is köszönöm a válaszokat!

2021. máj. 14. 09:38
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
2021. máj. 14. 10:39
 12/16 A kérdező kommentje:

"ha mindig is ilyen voltál, akkor miért most kezd el ez zavarni?"

Mert mindig is szerettem beszélgetni, csak az ismerkedésben béna vagyok, gátlásos, félénk, távolságtartó, bizalmatlan.

2021. máj. 14. 10:59
 13/16 anonim ***** válasza:
79%
Nyugi itt mindenkit egyből visszahívnak egy szaros wc pucoláshoz is, itt mindenki mérnök, ITS, igazgató, itt mindenkinek van sok sok pénze, pszichológus, orvosok, mindenki boldog . Csak mindig a kérdést feltevők a hülyék :)))
2021. máj. 14. 12:27
 14/16 anonim ***** válasza:
38%
13! Mindenkit nyilván nem, de aki többre tartja magát egy wc pucolónál és vette a fáradságot a tanulásra (ahogy a kérdező is), az fog találni magának normális munkát. A hozzád hasonlók pedig megelégednek a meleg szarral és irigykednek arra, akinek vannak lehetőségeik.
2021. máj. 14. 15:22
 15/16 anonim ***** válasza:
65%

Na látod látod :) épp ezt mondok ítélkeztek.

Ki mondta h nincs munkám? Honnan tudod mit dolgozom? Honnan tudod h boldogtalan vagyok-e? Épp erről beszélek :) itt mindenki jobb a másiknál ;)

2021. máj. 14. 17:42
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

"Káros hogyha sokat ülök otthon egyedül a szobámban, ritkán járok el?"

Hát nem tesz jót.

"aki többre tartja magát egy wc pucolónál és vette a fáradságot a tanulásra (ahogy a kérdező is), az fog találni magának normális munkát"

Na ezért ez nem ilyen egyszerű. Az ország egyes részein nehezebb elhelyezkedni, másokban könnyebb. Csak mert nem talált munkát még nem biztos hogy tehetségtelen.

2021. máj. 14. 21:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!