Tegezzem vagy magázzam ezt a hölgyet?
Figyelt kérdés
Munkám miatt naponta járok a postára, és van ott egy hölgy, aki figyeli hány ember van bent. 50-55 éves lehet körülbelül. Nemrég kérdezte, hogy tegezhet-e, mert minden nap megyek, mondtam hogy persze. Bocsánat ha buta kérdés, de szerintetek én is visszategezzem? Én most lettem 40, szintén nő vagyok. Nem azt mondta, hogy tegeződjünk, hanem hogy ő tegezhet-e.. lehet, hogy akkor kellett volna nekem is megkérdezni, de már mindegy, szóval ilyen esetben mit tennétek?2021. máj. 11. 20:35
1/8 anonim válasza:
Ha ő is tegez akkor te is tegezd nyugodtan szerintem. Vagy köszönj neki mondjuk sziát és kérdezd meg, hogy nem baj ha én is tegezlek ugye? Vagy valami hasonlót.
2/8 anonim válasza:
Ez annyira lényeges? Magázd tovább, ameddig nem mondja, hogy tegezd.
4/8 anonim válasza:
szóval: aki letegez, azt letegezed. nem megy ez a magyar ma, bocs :D
5/8 anonim válasza:
Hogyne, aki "letegezed, az letegezed". Ez így logikus :D Veni, vidi, vici.
6/8 anonim válasza:
55/40 arány mellett elég hülyén nézne ki a csendőrpertu. (mondjuk, szerintem bármilyen életkor arányok mellett is)
Ő idősebbként kezdeményezte a tegeződést, és használja is, használd te is.
7/8 anonim válasza:
Én tegezném. A munkám is olyan, hogy emberekkel dolgozom, ha letegeznek (kérdés nélkül), visszategezek 40 évesen. Nyilván, ha láthatóan tőlem (~30+) idősebb emberről van szó, mérlegelek.
Azért hozzátenném, hogy így, ahogy a hölgy intézte, nem túl korrekt a dolog.
8/8 A kérdező kommentje:
Igen, mondhatta volna, hogy tegeződjünk, ahelyett hogy ő tegezhet-e.. na mindegy, tegezem akkor én is. Köszi a válaszokat.
2021. máj. 12. 15:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!