Szerinted mi a legrosszabb a Facebookban és az Instagramban?
Babás/gyerekes képek, főleg nyilvánosan posztolva, szegény gyerek...
Én még azt nem szeretem benne, hogy mióta elterjed a facebook és az okostelefonok, azóta elvárás lett 0/24-ben azon lógni. Úgy értem, ha valaki rám ír és nem válaszolok negyed órán belül, akkor megy a sértődés, hiszen úgyis nálam a telefon, tudnék válaszolni ha akarnék..... ez engem nagyon zavar, ennyiből jobban szerettem régen mikor még nem volt mindenkinek mobilnete és nem érdekelt senkit, annyi volt hogy 1-2 napon belül illett válaszolni. Engem frusztrál mostanában, hogy bunkónak tartanak ha nem akarsz tényleg folyamatosan a chaten lógni.
1. Hogy a kizárólag pozitív (sokszor sablonos idézetekkel tűzdelt) posztokkal mindenki egy kamu életet mutat be.
2. Hogy ha van egy poszt nem az számít másoknak a lájkolásnál hogy mit ír a poszt hanem hogy ki írta.
3. A bugyuta "Thoughts and prayers" szintű profilképek minden terrortámadás után (pedig semmi közük az áldozatokhoz, csak arra jók hogy TE üzenj magadról: "látjátok hogy ÉN milyen együttérző vagyok?")
4. A "Dér Heniék szexszel akarták beindítani a szülést" szintű bugyuta szalagcímek és a napi kovid-pánikolás a hírportáloktól amiket követek.
5. A másik végletről az "a koronavírus nem létezik, nyissátok ki a szemeteket" féle posztok pár ismerősömtől.
"Szerinted mi a legrosszabb a Facebookban és az Instagramban?"
Az, hogy nem én találtam ki. :D
Engem leginkább az a mérhetetlenül nagy felszínesség zavar, amiezeken az oldalakon jelen van.
Mindenki azt próbálja mutatni, hogy milyen f*sza, tökéletes élete van. Ha elutazol valahová kb még meg sem érkeztél, de máris posztolni kell, hogy hol vagy, milyen csúcsszopor helyekre jutsz el. Vannak ezek a tipikus divatkirándulók, akik csak azért mennek el vhová, hogy aztán kiposztolhassák.
A koronahírekből is elegem van már, mert folyamatosan csak a pánikkeltés megy a kattintásvadászat miatt.
Meg persze azok az emberek is kitudnak kergetni a világból, aki még kb azt is kiposztolja, hogy elment szarni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!