Most érkeztem egy kerti grillre, viszont hoznom kellett volna magammal grillhúst vagy grillkolbászt meg sört, én nem hoztam semmit, hazamenjek?
Figyelt kérdés
Senki nem mondta hogy hozni kell a vendégeknek maguknak kaját. Kérdeztem a többieket hogy adnak-e húst, nem ad senki. Azt mondták ha marad a végén azt megehetem. Engem néznek bolondnak hogy nem vittem magammal semmit. Mikor én tartok grillezést veszek 3 karton sört és 10 kg húst, nehogy valaki éhen maradjon. Ráadásul ez egy zártkert, csapvizet sem tudok inni. A feleségem hozott ki, de nem tud most értem jönni csak este. Gyalog 1,5 óra séta lenne. Bevállaljam?2021. máj. 9. 08:27
1/13 anonim válasza:
Ennél nyilvánvalóbb kamukérdést ki sem tudtál volna írni.
2/13 anonim válasza:
Ha ilyen társaság lenne, és senkinek nincs egy felesleges szelet husa, vagy kolbasza, meg egy doboz söre, engem a 4 órás gyalogtúra se tartana vissza, már félúton lennék hazafelé.
4/13 A kérdező kommentje:
korlátlan mobilnetem van
2021. máj. 9. 09:04
8/13 A kérdező kommentje:
már hazajöttem
2021. máj. 9. 12:05
9/13 anonim válasza:
Adott neked valaki egy nyamvadt kolbászt? :D
10/13 anonim válasza:
Masfel ora gyaloglas ures tarsollyal amugy a napi mozgas megoldasa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!