Fiúk, titeket zavar, ha az utcán nagyon megbámulják a rövidnadrágos lábaitokat?
Bocsi, de ezt a vaskos combú, húsos, öreges térdű, női lábat miért érezted szükségét ide feltenni?
Először is fiú vagyok és kb csak 52 centi a combim körfogata, és azért mert szőrtelenek és nem annyira izmosak attól még nem kellene így leszólnod. Sokan megszokták nézni és megdicsérik😊
#11es voltam
Biztos vagy benne, hogy azért nézik meg, mert szépnek találják?
Na mindegy, a lényeg, hogy neked tetszik!...meg néhány melegnek:)
13-as:
Kérlek, a helyesírásra ügyelj! Amikor segédige ékelődik az igekötő és az ige közé, akkor mindhárom elemet különírjuk: meg szokták nézni. Ez a helyes írásmód. A "meg" igekötő a "nézni" főnévi igenévhez kapcsolódik, nem a "szokták" igealakhoz, amely itt segédigei funkcióban áll.
Sajnos az is igaz, hogy ezekhez a vékony bokákhoz képest valami iszonyatosan vastag és húsos combjaid vannak, valamit kelleni kezdeni ezekkel a combokkal, mert nem állapot, ahogy kinéznek. Vékonyítani kellene őket, le kellene faragnod róluk a hájat, mert a hájas comb nem szép látvány. Az izmos igen, az más kategória.
A térded is rettenetes: igaza van annak, aki öregesnek nevezi, furcsán ráncolódik rajta a bőr, olyan, mintha lestrapált lenne, mintha sokat térdeltél volna. Nem tudom, mi lehet a munkaköröd, amitől ilyenné váltak a térdeid, mi miatt térdeltél annyit és annyiszor.
Amíg ilyen kinézetűek a combjaid és a térdeid, addig térdet takaró halásznadrágok viselését javaslom neked, az alsó lábszárad még viszonylag vállalható, azt kipakolhatod, azonban az öregasszonyos térdeiddel és combjaiddal inkább ne ijesztgesd az utcán a védtelen járókelőket.
17-es!
De miért ennyire minikben jársz fiú létedre? Fiúk nem szoktak ennyire miniben járni.
Ez nagyon-nagyon mini. Ultramini. Ennyire minit fiún még nem is láttam. A teljes lábad kint van.
Mert meleg és itt és így hirdeti magát.
Ez már nem az első képe a lábairól. Fentebb is és másutt is betette, mert azt hiszi szerencsétlen, hogy gusztusos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!