Fiúk, titeket zavar, ha az utcán nagyon megbámulják a rövidnadrágos lábaitokat?
Figyelt kérdés
2021. máj. 7. 11:10
2/21 anonim válasza:
Engem nem. Ha kis vékony lábam lenne talán, de így nem zavar.
(Volt az egyik giminél ilyen év végi feladat sor, ott volt màr hogy mérték is a vádlim. Vagy nagyon nézte az egyik gyerek a lábunk és láttam hogy meg akar szólítani minket (egy hölgy ismerősömmel voltam), megkérdeztem hogy mit szeretne, de akkor az volt, hogy 37es lábú emberek kellenek és oda kell menni a szervezőkhöz a cipőt bemutatni, hogy tényleg 37es a másik illető lába. Szóval voltak már ilyen furcsa esetek, de engem nem zavar.)
4/21 anonim válasza:
Ilyet még nem tapasztaltam .
De ha megnéznék akkor sem zavarna .
5/21 anonim válasza:
Szerintem a többséget azért nem zavarja mert a nők, igen a nagymamák is, diszkréten mérik fel a "kínálatot", nem tolakodóan és csak magukban csettintenek egyet a nyelvükkel :D
6/21 anonim válasza:
Nem zavar.
Ha zavarna, akkor nyilván nem hordanék rövid gatyát.
7/21 anonim válasza:
Nem, hiszen soha nem fordult ilyen elő. Ilyesmi csak a te kis búzavirágos lábfétises képzeletedben létezik.
8/21 anonim válasza:
Sose értettem akit zavar h bámulnak miért öltözik úgy 😀 ha fiú ha lany
10/21 anonim válasza:
Nem zavar, pedig a egészen rövid sortokat hordok és szőrtelenítem a lábaimat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!