Es nekem se eseteim a magyarok de nem eseteim azok se akik kevesebbre tartanak azert mert en az vagyok
Pedig mikor szoliztam sokan nem hittek el hogy nem vagyok ciganylany megtehettem volna hogy letagadom de sose tettem..mert van bennem buszkeseg:)
2021. máj. 5. 21:48
22/33 anonim válasza:
Azért a magyar lányok többségének világos a haja és többnyire fehérek nem szolis barnák. Amugy bejönnek persze ugy ahogy a feketék ,latin ,ázsiai nők .😃 Csak magyar barátnőim voltak nem azért mert nem tetszenek a cigány lányok csak ez így jött ki . Szőke,Világos hajú, kék szeműek voltak. Én vagyok világos barna hajú/szemű , fehér bőrű. Sosem volt ilyen hogy te ez vagy te az vagy , egyik se emiatt lett vége. Működhet de ez is emberre válogatja . Csak egy tanács, hogy egy cigány férfi azt várja el hogy jó feleség legyél ami azt jelenti: élj és szeresd családodat , legyél hűséges. És amit mi nem szeretünk és megvetünk : Gyerek és család mellett bulizás és barátnőzés , piálgatás. Szerintem teljesen normálisan gondolkodunk nincs ebbe semmi furcsa 😅 21/ f
2021. máj. 8. 16:44
23/33 anonim válasza:
És mire fel várod el a feleségétől hogy azért mert osszeallt veled megszakítsa a kapcsolatot a barátaival akiket gyermekkora óta ismer??
2021. máj. 8. 17:32
24/33 anonim válasza:
24#
Ki mondta hogy ne legyenek barátai?
Azért egy sima kapcsolat meg egy házasság között elég nagy különbség van 😂 nekem is volt hogy elment exem bulizni a barátnőivel nyilván csak a barátnőm/csajom volt, nem a feleségem , nem csináltam féltékenységi balhét ha meg valamit csinált volna kémek mindenhol vannak tudod😂 A barátnőzést úgy értettem hogy kiöltöznek és a gyerekek és a férjük otthon van , ő meg menne el a barátnőivel diszkóba piálni , számunkra ez borzalmas egy házasságban ez nem megengedhető. Egy gyerekes férjes anya minek akar bulizni ? Nincs elég dolga? Jöjjenek át a barátok vagy menjünk mi látogatóba lehet normálisan is beszélgetni nem kell ahhoz diszkóba menni. Nem egy olyan nem cigány nőt ismerek akik férjesek gyereke/i vannak és diszkóba járnak közben rá másznak az emberekre 😃 de egyébként nem vagyunk mi borzalmasak semmilyen rossz szándékú dolog nincs ebben, amiket mondtam ,mindennek van egy határa .
Kérdező mit gondolsz erről????
2021. máj. 8. 19:03
25/33 A kérdező kommentje:
Mint említettem, az én párom is roma. Szerintem ez teljesen normális amit le írtál. Egy nőnek mindig a családja legyen az első.
2021. máj. 8. 22:46
26/33 anonim válasza:
Ez más dolog így, a diszkozast meg tudom érteni, vannak akik teljesen el akarják tiltani a feleséguket a barátaitol rossz tapasztalat.
2021. máj. 9. 22:14
27/33 anonim válasza:
De azért a férj elmehet bulizni vagy kocsmázni mi? Kettős mérce..
2021. máj. 10. 08:42
28/33 anonim válasza:
A magyar nép messze az egyik legképmutatóbb, legálszentebb nép, persze vannak kivételek, normális magyarok is. Szóval inkább úgy fogalmazok, hogy nyilván cigány lánnyal szeretnék majd együtt élni elsősorban, de ha úgy adódik, akkor lehet magyar lány is, de csak akkor ha a normálisabb fajtából való.
2021. máj. 11. 15:30
29/33 anonim válasza:
Az egyik jó barátomnak magyar barátnője van már 15 éves koruktól együtt vannak most 22 évesek teljesen jól megvannak. A lány világos barna kék szemű fehér bőrű
2021. máj. 11. 20:02
30/33 anonim válasza:
"hosszú fekete haj, szolis bőr"
Azt kérdezted, a magyarok tetszenek-e nekik, hát ez nem épp egy átlag magyar nő leírása. Inkább: "tetszenek az olyan magyar nők, akik cigánynak akarnak kinézni?"
Én szőke kék szemű vagyok, valahogy mindig odavoltak értem a cigány fiúk, mindig is jobban tetszettem nekik, mint a magyaroknak. Bár ez kölcsönös, mert nekem meg a magyar pasik nem tetszenek. A mediterrán típusú, sötét bőrű, sötét hajú, sötét szemű a zsánerem. Kamasz koromban "jártam" cigány fiúkkal, nem volt semmi szexuális jellegű dolog, csak amolyan tini szerelem. Pár pofára esés után rájöttem, hogy sajnos külön világ vagyunk, nem illünk össze. Kár, pedig külsőre nagyon tetszenek. 😅
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!