Mit mondjak a vendégeknek, ha hozzám akarnak jönni, de én nem akarom ,hogy itt legyenek?
Figyelt kérdés
Hogyan rázzam le őket?2021. máj. 3. 16:50
1/37 anonim válasza:
Ne haragudjatok, de nem érek rá.
3/37 anonim válasza:
Fogd a covidra. Úgy érzed lappang benned valami.
4/37 anonim válasza:
Ne haragudjatok, de nálam most nem alkalmas.
5/37 anonim válasza:
#4, bocsánat! Tök hasznosat írtál, csak mellényomtam véletlenül, ne haragudj!
Kérdező: ez tényleg csak ennyi, amennyit írtak előttem. "Ne haragudjatok, de most sajnos nem alkalmas." Attól függően, hogy miért nem akarod, hogy jöjjenek, lehet cifrázni: majd máskor bepótoljuk / más helyszínen örömmel találkozom veletek stb.
7/37 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat, de sajnos a lakás sem lehet mindig teli csótánnyal, s koronás sem lehetek örökké.😢
Esetleg még valami ötlet?😁
2021. máj. 3. 17:25
8/37 anonim válasza:
Sziasztok, bocsánat, de most nem tudlak titeket fogadni, mert el kell mennem valahová.
10/37 anonim válasza:
Ne hívd meg őket. "Én nem akarom ,hogy itt legyetek." Garantált siker, sosem fognak odamenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!