Mért ilyen illedelmetlenek az emberek a közösségi portálon?
Sajnos nem egyszer találkoztam idén 3 különböző emberekkel akik az ismerőseim voltak a FB-on, és sajnos egy idő után minden szó nélkül letiltottak engem. Pedig semmi rossz szavam nem volt irántuk.
Viszont nem fogom a szívemre venni ezt, mert bizzóm abban ahol bezárul egy ajtó ott nyílik egy másik ajtó.
Nem fogok magamba nézni és magamba nézni, pl. az egyik szülőnek a 2. házastársa számomra pofátlan dolog amit tett velem Március végén a FB-on, hogy minden szó és előzmény nélkül letiltott.
Viszont az érintett szülőmet tökéletesen tudja manipulálni elferdíteni a valóságot, az érintett szülőm előtt és már jobban hisz az érintett szülőm a 2. házastársának mint nekem.
Viszont feszegetni nem fogom előtte a dolgot, mert nem tudnám kihozni az érintett egyik szülőmet a manipulációból még a testvéremet sem és annak a párját sem.
Így csak reménykedhettem abban, hogy érintett szülőm rá jöjjön arra a dologra, hogy manipulálja őt a 2. házastára bizonyos valóságot elferdítve előtte. És talán előbb-utóbb ott fogja hagyni őt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!