Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Milyen volt a hosszú hónapok...

Milyen volt a hosszú hónapok utáni első szabadabb nap? Hogy éltétek meg?

Figyelt kérdés
El sem tudom milyen felemelő érzés volt egy pofa sört legurítani a legjobb barátaimmal Székesfehérvár belvárosában! Emberek a teraszokon, sütött a nap, ez valami elképesztően jó élmény volt, már-már idegen látvány. Még ha a hátsó gondolataimban ott is van, hogy még tart a járvány, de ez a hónapok óta tartó 0 társadalmi élet engem nagyon gallyra tett idegileg. De ma történt valami elképesztően jó dolog, végre!

2021. ápr. 24. 23:57
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
9%

Hát persze két három hét múlva majd biztos mindenki felfordul,örülnél neki mi?!

Mehetnél vissza a barlangodba...

2021. ápr. 25. 15:43
 22/40 anonim ***** válasza:
47%
Ez csak politika, fel kell mutatni elértünk valamit.Ha később rossz lesz, rá lehet fogni az egyik új mutánsra.
2021. ápr. 25. 15:53
 23/40 anonim ***** válasza:
74%

"Kedves" Liliputi!#18

Most is te hisztizel!

Itt senki sem retteg,hisztizik, akármennyire fáj!

Vannak, akik felelősségteljesen gondolkodnak, és otthon,vagy a természetben töltötték a hétvégéjüket!

Az otthoni teraszukra ültek ki, és nem rohantak a belvárosba, hogy lövöldözzenek egy szelfit a teraszozásról!

Nyugodtan menjél, iszogass, ne legyél smucig, eszegess étteremben is!

Nem biztos, hogy el fogod kapni a covidot.

De ha elkapod, ne rinyálj majd itt a gyakorin, hogy mikor hívd a mentőt.

Mindenki szeretné visszakapni a normális életét.De nem eszetlenül,korán, minden áron!

Minden jót.

Ja,és nem akasztom föl magam.Még a te kedvedért sem.

Bocccccccccccccccs.

2021. ápr. 25. 16:10
 24/40 anonim ***** válasza:
5%

"Vannak, akik felelősségteljesen gondolkodnak, és otthon,vagy a természetben töltötték a hétvégéjüket!

Az otthoni teraszukra ültek ki, és nem rohantak a belvárosba, hogy lövöldözzenek egy szelfit a teraszozásról!"

Ezt szogalelkűségnek és rosszindulatú kárörvendésnek hívják.

Magyarul maradjunk mostantól otthon,bóklásszunk a természetben,meg üljünk ki a saját teraszunkra(az átlag városi embernek mondjuk ilyene nincs de ez téged ne zavarjon).

Szinte üvölt az embergyűlölet az írásodból élvezed h a savanyú életedhez igazították a normális emberek kárára a viszonyokat.

Undorító!

2021. ápr. 25. 16:41
 25/40 anonim ***** válasza:
69%

Neked pedig a frusztráltságtól "üvölt" az írásod.

Mondom én,ne legyél smucig, egy jó étterem, utána egy jó éjszaka ,s rögtön rózsaszínben látod majd a világot! ;-) :-D

2021. ápr. 25. 16:52
 26/40 anonim ***** válasza:
65%

Egészségükre. Az egész kérdésből üvölt hogy egy troll kérdés és tudja hogy szítani fogja a feszültséget, egy nagy adag popcornt valószínűleg berakott a mikróba miközben megírta ezt. Amúgy sikerült neki, szóval egészség ahhoz is.

Amúgy majd eldől hogy lesz e ennek böjtje. Ha Orbán papa (vagy hívjuk a másik troll kérdések után Dr. Orbán Viktor Mihálynak?) azt mondta lehet teraszozni akkor lehet. A felelősség nem a miénk hanem az övék ha szerintük ezt lehetett

2021. ápr. 25. 19:33
 27/40 anonim ***** válasza:
66%
trollkérdés, biztos ez? Ez volt Pécsen [link]
2021. ápr. 25. 19:49
 28/40 anonim ***** válasza:
82%
a többi városban hasonló. simán lehet az egyik közülük.
2021. ápr. 25. 19:50
 29/40 anonim ***** válasza:
15%
Nekik a képen már van biztos védettségi kártyájuk, semmi bajuk nem lesz.
2021. ápr. 25. 21:00
 30/40 anonim ***** válasza:
80%
27es vagyok. Nem azt kérdőjeleztem meg hogy volt e ez, nem barlangban vagyok, tudom mennyien voltak. Én azt kérdőjeleztem meg, hogy a kérdezőt szerintetek tényleg érdekli hogy anonim263636 hogyan töltötte el az első teraszos napot? Sz@rik bele magasról, ő várta a fröcsögést az oltás ellenesek és oltást elfogadók között. És volálá. Megkapta. Bár én is jól szórakozom egyébként
2021. ápr. 25. 21:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!