Milyen volt a hosszú hónapok utáni első szabadabb nap? Hogy éltétek meg?
Kistelepülésen lakom, itt nem nagyon van teraszos hely, legfeljebb 1-2 kocsmaterasz. Nem figyeltem oda, hogy mi újság velük, és most, hogy mondod, fel sem tűntek tegnap, pedig régen mindig hangzavar volt körülöttük. Szerintem ezek itt nem nyitottak ki. Vagy még várnak, vagy becsődöltek.
Nem is utaztam tegnap környékbeli városba, így végképp nem tűnt fel a terasznyitás. Pedig a jó idő miatt kicsit nekem is hiányzott már, hogy kiüljek valahová, de ennyire nem, hogy az első napon ugorjak.
Bicikliztem, az olyan volt mint máskor, jónéhány másik biciklist, kirándulót, sétálgatót láttam.
Szórakozóhelyekre én már nem nagyon járok kisgyerekes harmincasként, és az én világomban nem igazán látszott, hogy megállt volna az élet az elmúlt hónapokban. A legtöbb dolog ugyanolyan volt, mint előtte.
Mindig csak ez a személyeskedés h "majdamikorteleszel az"
Aztán akkor mi van?Eddig sem az egészségtől haltak meg az emberek,hanem mert valami betegségük volt,és igen mindig meghal valaki,de ez nem jelenti azt h akkor mostantól az ágy alatt kell rettegni!
Lehet h ezt a választ most elolvassa valaki délután meg meghal autóbalesetben,igen az élet kockázatos mindennap,de erre nem az a válasz h rettegve futkosunk mindentől!
ahogy nézem stílus alapján
Amúgy itt egy teraszt láttam nyitva kövér alkoholisták ültek vörös fejjel, nagyon lehangoló volt. Ezt most mindentől függetlenül írom. Én oda nem nagyon vágytam. :(
Megint megfogták itt sokan a lényeget...
Itt most rohadtul nem arról van szó h valaki társasági ivó vagy otthoni zugivó hanem arról h kicsit a normalitás felé nyitottunk.
Én például nem járok étterembe soha mert pénzkidobásnak tartom ellenben mégis tudok örülni annak h más mehet ha akar.
És igeni személyeskedek azzal aki szerint évtizedekig kellene ezt a pokoli értelmetlen hisztit fenntartani!Ittvan!kész!majd elmúlik!meg kell tanulni együtt élni vele és visszazökkenni a megszokott életbe!Az állandó hisztis rettegés semmire sem való!
Sokaknak nagyon jó volt... majd térjünk rá vissza 2-3 hét múlva, mikor ezek vagy ismerőseik közül meghalnak egy csomóan ;)
Szívás, de hát a sok idiótának mondhatod, hogy ne rohanjon "teraszozni" 200+ magával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!