Mit jelent hogy valaki genetikai hulladék?
pl én...
gyógyíthatatlan betegség... nem is vagyok magas, hajlamos a hízásra, csúnya, fiatalon kopaszodik, őszül:D szar hangú, soroljam még? x lábú xd
mondom... holnapig sorolhatnám
agyam is szar
Hátrányos adottságokkal született. De az ilyen beszólásoknak nem feltétlenül van tényleges alapja, csak az a célja hogy megbántsa a másikat.
(Például a k.va anyád - nagy eséllyel nem prostituált, de attól még előszeretettel mondogatják)
#2 Te nem genetikai hulladék vagy, hanem súlyos önértékelési problémáid vannak. Kb. ugyanolyan adottságokkal, mint amiket körülírsz, én jóérzéssel és elégedetten nézek tükörbe (nem volt mindig így, de ha kihozod magadból a maximumot, amit lehet, akkor annak meglesz a hatása)
Nem szabad egy abszolút szépségideál bűvöletében élni.
Megjegyzem, a fiatalon kopaszodó is, a fiatalon őszülő is, a macis is és az alacsonyabb is van akinek a zsánere.
2
Ugyan már,senki se lehet Brad Pit (ha fiú vagy),vagy Ariana Grande(Ha fiú vagy)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!