Igaz ez hogy annyi rib.nc van?
Attól még hogy így néz ki nem feltétlenül r.banc.
És ők pont majd adnak a véleményedre.
Vannak felmérések. A "r*banc" és a "r*bancosan öltözik" nem fedi egymást. Sokan fedezik a tanulási költségeiket különböző "női" szolgáltatásokkal, illetve sok éve (80-as évek vége) voltam tanúja, amikor két évfolyamtársam (lány) megbeszélte, hogy egy tanár felajánlotta, hogy ha "kedvesek lesznek hozzá", akkor egy jeggyel jobbat kapnak. Az egyik elfogadta, a másik felháborodott.
Csak, hogy árnyaljam (pasi vagyok), én is kaptam ajánlatot munkahelyen, hogy ha bent maradok "túlórázni" (megmutatták, hogy hol az óvszer és a törülköző) a főnökasszonnyal, akkor ez, meg az történik. (Ebben a formában nem érdekelt a dolog, egyébként kezemet lábamat törtem volna, mert nagyon "tetszett").
Szerintem igaz, vannak lánybarátaim, vannak rokonaim, akadtak a kezem közé már lányok... De nem a sminktől lesz kurwa valaki.
Egy tök normális rendesen felöltözött ártatlan lányka a legnagyobb ringyó xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!