Miért nehéz mostanság a sima emberi kapcsolat, kommunikáció?
Mostani fiataloknak nagyon nehéz ez, szinte mindenki szorong. Én is.
Hogy lehetne ezen változtatni?
Gyere, beszélgessünk. Fiatal vagyok én is :)
(Jézzsom xD kb mint egy rossz pedo olyan voltam most xD 20 vagyok amugy 😂)
Régen azért lehetett könnyebb, mert még nem volt ekkora hatással az Internet az életünkre, akkor még nem is volt mindenki számára elérhető. Akkor, ha barátkozni akartál, csakis személyesen tudtad megtenni, vagy sehogy.
Most ez afféle alternatíva, itt lehet ismerkedni, hiába személytelen és lehet, hogy sosem tudod meg kivel is beszélgettél.. viszont élőben már egyre kevesebbet kommunikálnak az emberek, egyre több mindent el lehet intézni neten, ezáltal is csökken a személyes, valós idejű kommunikáció. Így pedig nem lesz benne rutin és élőben döcögősen, kínosan mehet, sikerülhet.
Sajnos én is szorongó vagyok, szintén 20 éves, de a saját esetemet arra tudom visszavezetni, hogy gimi elején keveset voltam emberek közt és kissé bezárkóztam, amiből pedig sajnos nehéz kitörni.
Azzal lehet ezen segíteni, hogy nyitottabbá válasz, többet beszélgetsz, ha lehet inkább élőben. Egy idő után már úgy belejössz, hogy szinte el is felejted, hogy valaha gondod volt vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!