Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Miért nincs önbizalmam?

Miért nincs önbizalmam?

Figyelt kérdés

21/f

Egyszerűen ha új munkahelyre megyek akkor nagyon nehezen tudok feloldódni. Félek attól, hogy ki nevetnek vagy valamit rosszúl csinálok. Esetlennek és ügyetlennek érzem magam. Nem tudok kommunikálni új emberekkel,témát felhozni. Nem tudom miért van ez. Ami pedig még jobban elveszi az önbizalmam, hogy szóvá teszik, hogy ilyen helyes és jó megjelenésű gyerekből nem azt nézték ki hogy csendes és visszahúzódó. Ezt mindenhol megkapom. Legszivesebben ki futnék a világból. Bezárkóznék egy szobába és soha nem mennék ki. A barátaimmal viszont teljesen más. Mikor még nyitva voltak a szórakozó helyek, önfeledten buliztam velük. Minden hülyeségben benne voltunk és nem érdekel olyankor más véleménye.

2021. ápr. 10. 16:09
 1/4 anonim ***** válasza:

Neveltetésből, vagy korábbi (iskolai) rossz élményekből megmaradt problémák, részben lehet akár örökletes is.

Nem volt a családban depresszióra, vagy szorongásra hajlamos ember a családban ?!

Kb ezek jutnak eszembe, pszichológus biztos jobban tudna segíteni.

2021. ápr. 10. 16:54
 2/4 anonim ***** válasza:
Silerélményekre van szükséged.
2021. ápr. 10. 17:59
 3/4 anonim ***** válasza:
Sikerélmények
2021. ápr. 10. 17:59
 4/4 anonim ***** válasza:

Én már el sem merek ezek miatt menni dolgozni.

Nem tudom mit tegyek? 😢

2021. ápr. 10. 18:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!