Hogyan írjak meg egy lakossági felhívást?
Pár emeletes házban lakom, ahol a felettem lakó évek óta maszekol. A padlón hallani, ahogy húz, darál vagy csiszol valamit, dübög, dobálja a szerszámokat. Többször lett felelősségre vonva, de tagadott. A házmsesternek is szóltunk, lesz..rja.
Gondoltam, csinálok egy figyelemfelhívást, de nem tudom mit kellene tartalmaznia.
10 Olvasd már el mit írt a kérdező. Mindenki tudja a házban mit csinál a szomszéd, de rajta kívül senkit nem zavar, csak ő szokta jelentgetni. Miből gondolod, hogy az összes szomszéd résztvenne ebben?
Azt is honnan veszed, hogy ott 70+ lakás van? Pár emeletes házról írt a kérdező. Én 4 emeletesben lakok, és itt pl 20 lakás van.
nem kikapcsolni kell az áramát
fogni egy 1kV-os szigetelt csípőfogót, és az óra előtti bejövőt úgy elvágni, hogy hiányozzon belőle egy kb 1 m-es szakasz, a padlószinttől a villanyóráig
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!