A lányt akivel ismerkedem úgy akarom megismerni jobban, hogy leírom az élete minden részletét percre pontosan?
Megkérdezem tőle, hogy mondja el, mit csinál a nap minden részében. Közben kérdezgetem is, hogy "és hánykor keltél pontosan? Meddig feküdtél az ágyban tétlenül? Mihez nyúltál először?". Ez azért is tölt el örömmel, mert statisztikával, összefüggések keresésével foglalkozom, és nagyon élvezem hogy ilyen téren az embert, a másikat is tanulmányozhatom és megismerhetem közelebbről.
Szerintetek ez beteges, vagy oké, és érthető, és normális is lehet akár?
Őszinte válaszokat kérek.
Mert olyanokról akarsz tudni, amihez semmi közöd és nem véletlenül vannak magánügynek tartva. Másrészt semmi értelme, hiszen nem ettől fogod megismerni és ilyen adatok alapján nem tudsz következtetni se a jellemére, se a viselkedésére, holott egy emberi kapcsolatokhoz ezek kellenek. Például nagyon jól ismerem a barátomat, de semmit se tudok a WC-zési szokásairól, mert nem érdekel. Amíg egészséges, nem érdekel. A barátnőimet se azért ismerem, mert számon kérem rajtuk, hogy mikor maszturbáltak és hány másodpercig zuhanyoztak.
Személy szerint én minden érdeklődésemet elveszteném egy olyan ember iránt, akinek ennyire nincs élete, ezért máséban matat. Másrészt akinek tartalmas élete van, annak se ideje, se energiája nincs minden egyes percéről beszámolni.
24/L
"Mihez nyúltál először?"
Na,és ha azt mondja,hogy a reggeli vitaminjaihoz,közben meg nem meri bevallani,hogy a puncijához és maszturbált egyet? Mi lesz így a statisztikával? Belehazudunk és kész? Aztán meg a tudomány érdekében végzett tevékenységre hivatkozva tényként eladjuk az embereknek? jól van ez így?
Köszönöm a válaszokat, hasznosak voltak. Tényleg imádom külön választani ezeket a dolgokat, ezért csinálom. Magammal is megcsináltam, érdekes mással is.
"Na,és ha azt mondja,hogy a reggeli vitaminjaihoz,közben meg nem meri bevallani,hogy a puncijához és maszturbált egyet?"
Elmondta a maszturbációs szokásait, kissé részletekbe is ment. De a statisztika ahogy kijön, úgy lesz a jó, minden hibájával együtt. Aztán majd pontosítunk rajta, mert ahogy telik az idő, úgy lesz annál több összemérhető egység.
" Aztán meg a tudomány érdekében végzett tevékenységre hivatkozva tényként eladjuk az embereknek?"
Én biztos vennék ilyeneket mástól, de nem hiszem hogy bárkinek releváns lenne ez. Talán a nagy cégeknek.
A lánynak vannak mentális zavarai egyébként. Talán a határa neki nagyobb, mint másoknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!