A lányt akivel ismerkedem úgy akarom megismerni jobban, hogy leírom az élete minden részletét percre pontosan?
Megkérdezem tőle, hogy mondja el, mit csinál a nap minden részében. Közben kérdezgetem is, hogy "és hánykor keltél pontosan? Meddig feküdtél az ágyban tétlenül? Mihez nyúltál először?". Ez azért is tölt el örömmel, mert statisztikával, összefüggések keresésével foglalkozom, és nagyon élvezem hogy ilyen téren az embert, a másikat is tanulmányozhatom és megismerhetem közelebbről.
Szerintetek ez beteges, vagy oké, és érthető, és normális is lehet akár?
Őszinte válaszokat kérek.
Ennél idegesítőbb és tolakodóbb stílust el nem tudok képzelni. Nagyon hamar (érts pár napon belül) megszakítanám a beszélgetést egy ilyen emberrel. Kifejezetten beteges viselkedés.
A páromat és a legjobb barátaimat se úgy ismertem ki, hogy belemásztam az életükbe és faggattam őket. Ha így tettem volna, se párom, se barátaim nem lennének. Egyébként egy ilyen emberről többek között az jön le, hogy semmi élete nincsen, ami gondolom érthető, hogy miért taszító.
24/L
"Remélem a wc-zést is ilyen részletesen akarod tudni."
Egyébként igen. Az állagát, gyakoriságát, ilyesmit is szívesen tudnék. Nem zavarna hogy ilyen személyes térről van szó, objektív folyamatként tekintek rá. Hasznos lehet a táplálkozása helyességének a megértésében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!