Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Társkeresőn miért csak szexpar...

Girlll3 kérdése:

Társkeresőn miért csak szexpartnert keresnek?

Figyelt kérdés
Elméletileg nem arra lennének az ilyen oldalak. Mások is így járnak az ilyen oldalakon? Átlag külsővel rendelkezem és itt nem ismerkednék. Csak kíváncsi vagyok, mások is így járnak? Hogy lesz párkapcsolatuk az átlagembereknek?

2021. ápr. 5. 19:18
 1/7 anonim ***** válasza:
83%
Én még mindig azt várom, hogy összeütközzön a bevásárlókocsim a teszkóban egy aranyos lányéval:D Általánosságban a férfiak dugnának, a nők meg mindenkit visszautasitanak. Ki kell fogni azt a kis százalékot, aki normális.
2021. ápr. 5. 19:24
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Örülj neki amíg őszintén leírja:D

Amúgy az is partner keresés, csak más célból. Egymásra találnak ezek az emberek, ne válaszolj szerintem

2021. ápr. 5. 19:25
 3/7 anonim ***** válasza:
80%

Én sose kerestem még szexpartnert társkeresőn, és soha nem is fogok, csakis tartós kapcsolatot, remélhetőleg életre szólót szeretnék.

Néha nem állítom, hogy nem volt nehéz, amikor pezsegtek a hormonjaim, de szerintem azért vagyok ember, hogy az eszemmel felülbíráljam az ösztöneimet.

Pedig meleg vagyok. Ennyit a sztereotípiákról.

2021. ápr. 5. 19:52
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Hát tinder eredetileg szexre volt.
2021. ápr. 5. 20:43
 5/7 anonim ***** válasza:
53%

Társkeresőn nem csak szexpartnert keresnek. Ezt a szöveget csak azoktól hallani, akik a másik nemből a legjobbaknál próbálkoznak, aztán csodálkoznak, hogy ők csak szexre használnák őket.

Válassz normálisan és mindjárt nem csak szexre fognak használni.

2021. ápr. 5. 20:55
 6/7 anonim ***** válasza:

Bocs, #5, de óriási gondolati bukfenc van a soraidban.

A l e g j o b b, az garantáltan nem fogja kihasználni a másikat, mert a l e g j o b b, az IQ, EQ és becsület szintjén is a magaslaton áll, és eszerint viselkedik másokkal.

Ha csak a külsőt illetően értetted, úgy már többnyire igaz a dolog, de csak azért, mert általában a legjobb külsejű nők és férfiak a leggonoszabbak, a leghitványabbak emberileg a megfigyelésem szerint (és ezt már mások is megállapÍtották, nem csak én).

2021. ápr. 5. 21:12
 7/7 anonim ***** válasza:

#6: Nem a morális legjobbra gondoltam, hanem a társadalmilag (és így társkeresés szempontjából is) jobbnak tartottakra.

Azt meg nem mondanám, hogy ők bármiben is hitványabbak vagy gonoszabbak lennének. Kinézettől függetlenül az emberek erős többsége önző és ehhez elég sokszor párosul a gonoszság is.

2021. ápr. 5. 21:24

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!