Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Hogyan lehetne tovább?

Hogyan lehetne tovább?

Figyelt kérdés

Egyszerűen nem tudom mi tévő legyek.Az elmúlt időkben eléggé negatív dolgok érintettek."Inkább ezt nem részletezném."Lényegében nincs olyan ember akire számíthatnék mint pl egyes embereknek a barátok család nálam ez tág fogalom. Szüleim elváltak,egyedül édesanyám az akire számíthatok rajta kívül pedig senki.Nem szoktam problémáimról beszélni ritka eset az mikor igen.De most úgy döntöttem valamit tennem kell de nem tudom hogyan ezért is írtam ki ezt a kérdést.Tehát önértékelési problémákkal küzdöm elég régóta valamiért gyengének és esetlenek érzem magam.Sokszor elsírom magam.Idén elhunyt nagyim akihez nagyon közel álltam gondolom ez is közre játszik a dolgok kezeléséhez.Nehéz volt ez feldolgoznom de valahogy mennem kellett tovább,de az emlékek mindig eszembe jutnak és ő volt az egyetlen ember aki mindig mellettem volt akiben megbíztam.De sajnos a sors úgy döntött el kell mennie.Úgyhogy most nem tudom mi legyen,tudom mindenkinek nehéz a mostani helyzet de sokat vagyok egyedül hiába terelem el figyelmem kis idő múlva újra felbukkanak ezek a negatív gondolatok magammal és jövővel kapcsolatban. Járok pszichológushoz de nem igazán segít olyan változó mikor hogy. Jelenlegi helyzetben még sajnos ismerkedni se lehet. Gondolkodtam azon igaz eddig sosem de mostmár hogy ezek voltak jó lenne egy társ,de nyilván arra sincs nagyon lehetőség. Most menjek a társkeresőre ami tele van mindenféle agyalágyúltal,nem hiányzik még jobban a bántás meg hasonlók. Az ember társas lény szüksége van kapcsolatokra de még ha nem is barátok de legalább egy társra. Azok is ugye sok feltételekkel járnak meg ugye nem könnyű mai világba ideális társat találni. Nehéz ez sajnos.. Ami leginkább elkeserít hogy látom sok valakinek mennyi ismerőse rokona van nekem pedig nincs. De tényleg nem tudom hogyan kellene.Csak már kezdek befordulni pedig régebben mennyivel más volt minden. Esetleg aki tudna ebben segíteni mi tévő lehetnék vagyis hogyan változtassak megköszönném!

18/L

2021. ápr. 4. 23:18
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Online játékok? Nem a legjobb, de mégis lehetőség ismerkedésre. A gond az, hogy legjobb barátot, vagy megbizható barátot nem könnyü "szerezni". Ahhoz át kell menni dolgokon közösen.
2021. ápr. 5. 00:09
 12/12 anonim ***** válasza:

Próbálj meg olyan dolgokkal foglalkozni amikre van hatásod (barmilyen szabadidős tevékenység, hobby, sport, takarítás, olvasás, stb.), tűzz ki célokat!

A nagyid elvesztése még nagyon friss, adj időt magadnak a gyászra, feldolgozásra.

Nem hiszem, hogy most kellene egy társ, előbb jó lenne rendezni a lelki dolgaid.

2021. ápr. 5. 01:35
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!