Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Szóltak be már azért mert nem...

Szóltak be már azért mert nem tudtál idegen nyelvet?

Figyelt kérdés

Azokhoz a fiatal társaimhoz szól a kérdés akik már kaptak keresetlen szavakat azért mert nem tudtak valami idegen nyelvet.

Hogyan reagáltátok le a kritikát?

Sajna én egy darab szót nem vagyok képes megtanulni, diszlexiás meg diszgráfiás sőt még diszkalkuliás is vagyok, képtelen vagyok nyelvet megtanulni, próbáltam én már mindent.

Ezt persze sokan nem tudják, és kaptam meg párszor, hogy milyen szánalmas vagyok, hogy 23 évesen semmit nem tudok, hisz már 12 évesek is tudnak valamennyire angolul legalább a játékok miatt. Érdekesség 10 éves koromtól GTA ,Driver,Farcry-val játszottam, csak akkor tudtam -akár 2 év játék után- továbbmenni szinteken ha le lett töltve a magyarítás, hiába a sok szótár használat játék közben, meg a google fordító Driver 4 játékot 3 év után sikerült végig játszanom nyelvi nehézségek miatt. :D pedig naponta játszottam vele, nem adtam fel.

Na én ezért el is döntöttem, hogy soha nem megyek külföldre mert nem értenék valamit aztán baj lenne. Ez miatt néha-néha visszatér bennem , hogy én sosem leszek kimondottan boldog mert kimaradnak élmények és kedves embereket kell visszautasítanom azzal, hogy nem tudok velük beszélni, ez frusztrál, de fogyatékosságommal nem tudok mit csinálni.

Aki hasonló cipőben jár, hogyan győzi le ezt a nyomasztó dolgot?

2021. márc. 27. 00:41
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
17%

Figyelj te fogyatékos!

Kérdeztél valamit, hogy beszólnak-e.

Leírtam, hogy mit szólnak be.

Erre te lepontozósdit játszol.

Tudod, van arra gyógyszer, ha skizofrén vagy!

2021. márc. 27. 09:28
 12/14 anonim ***** válasza:
0%
Egyértelmű, hogy nem tanulni akar, csak provokál a kérdésével!
2021. márc. 27. 09:29
 13/14 A kérdező kommentje:
Senkit nem pontoztam le.
2021. márc. 27. 10:33
 14/14 anonim ***** válasza:
0%

En sem tudtam kozepiskolaban megtanulni rendesen angolul, alapszinten ment. Kikoltoztem Angliaba es par honap alatt ramragadt, azota eltelt 2 ev, regenyeket olvasok angolul es nyelvvizsgan is gondolkodom.

Sokkal tobbet er, ha hallod. Ne zenet, hanem oktatovideokat hallgass, rendszeresen, kesobb lassu parbeszedeket, akar olyan youtubereket akik erthetoen, szepen beszelnek. Nekem is van diszlexias ismerosom, elhiszem hogy nehezebb, de megy neki. Szerintem csak kifogasokat keresel.

2021. márc. 27. 10:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!