Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Ha tudtátok volna előre hogy...

Ha tudtátok volna előre hogy vírus lesz akkor ti is éltetek volna inkább? Van más is aki bánja hogy nem élt semmit?

Figyelt kérdés
Mert félek és nagyon antiszoc vagyok nőktől is félek. De ha még egyszer ebben az életben lesz lehetőség élni akkor olyan sokat.fogok inni hogy ne féljek. És csajozni fogok.meg szórakozni. Ti is?

2021. márc. 26. 12:27
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
45%
Semmi sem változott a pandémia óta. 1 év alatt bejártam 4 országot, nemrég jöttem haza Egyiptomból. Nemrég szakítottam az asszonnyal, hála az égnek. Sosem volt még jobb évem!
2021. márc. 26. 13:03
 12/25 anonim ***** válasza:
Az ég világon semmit sem csinálnék másként, nekem a vírus sem változtatott semmit az életemen
2021. márc. 26. 13:07
 13/25 anonim ***** válasza:
67%

Amúgy nem értem, magyarázza már meg valaki. Fiatal családos apuka vagyok. A pandémia előtt is kirándultam a családommal, elmentünk hétvégézni, jókat játszottunk, amikor a gyerek elaludt, akkor kiültünk a feleségemmel a nappaliba borozgatni, társasjátékozni filmezni, ha a gyerek le van passzolva nagyszülőkhöz (már be vannak oltva), akkor jönnek a barátaink, házibulizunk, piálunk, ökörködünk, jókat főzünk, eszünk, iszunk.

Ami egyedül hiányzik most, hogy nem lehet szállást foglalni, ha kikapcsolódni akarsz, és nem ülhetek be egy kávéra, ebédre egy étterembe. De minden más megvan? Miért hisztériázik mindenki?

2021. márc. 26. 13:21
 14/25 anonim ***** válasza:
89%
Elég szomorú, hogy neked csak a nők meg a piálás jelentik az örömet.
2021. márc. 26. 13:24
 15/25 anonim ***** válasza:
43%

" akkor jönnek a barátaink, házibulizunk, piálunk, ökörködünk, jókat főzünk, eszünk, iszunk.

Ami egyedül hiányzik most, hogy nem lehet szállást foglalni, ha kikapcsolódni akarsz, és nem ülhetek be egy kávéra, ebédre egy étterembe. De minden más megvan? Miért hisztériázik mindenki?"

jó hát ha telibe szarod hogy tombol a járvány, úgy könnyű

2021. márc. 26. 13:41
 16/25 anonim ***** válasza:
64%
15, nem szarjuk telibe. Hordom a maszkot, fertőtlenítek, barátok száma: 3 :) Ha tünetünk van nem találkozunk. Te senkivel nem találkozol egy éve, hanem be vagy zárva? :)
2021. márc. 26. 13:44
 17/25 anonim ***** válasza:
33%

#15 kezdjük ott, hogy nincs mindenkinek kocsija. megnézném, mennyi idő alatt unnád meg a kirándulást a közeli erdőben (már ha van egyáltalán a közeledben).

folytassuk ott, hogy a számomra fontos emberek száma nem merül ki 3 főben. megnézném, megkockáztatnál-e több órát egy távolsági buszba zárva, hogy találkozz a családtagjaiddal, köztük az idős nagyszüleiddel, akiknek tényleg rohadtul nem akarod hazavinni a vírust.

folytassuk ott, hogy nincs mindenkinek nagy lakása, háza, kertje.

megnézném, mennyi idő alatt unnád meg a "nappalidat", ha a hét minden napján reggeltől estig harminc négyzetméteren lennél összezárva a famíliával, persze mindenki hazaküldve suliból-melóhelyről (már ha még megvan a melód, és még vannak tartalékaid).

nehéz elhinni, hogy ennyi idősen ennyire nem tudod magad beleképzelni mások helyzetébe.

2021. márc. 26. 13:55
 18/25 anonim ***** válasza:
32%
17, hiszti, hiszti hátán, miért nem próbálja az ember kihozni a legtöbbet a szarból? Miért csak a rosszat helyezi előre? Túlléptem már azon, hogy folyton siránkozzak. Kinőttem belőle, a jég hátán is megélek, voltam én is ilyen, hogy "jaaj de rossz nekem, valaki segítsen", aztán rájöttem, hogy csak ÉN tudok segíteni magamon. Ezt meg is teszem, meg is tettem.
2021. márc. 26. 14:01
 19/25 anonim ***** válasza:
82%

#18 a szarból bármennyit is próbálsz kihozni, attól még szar marad. nem mondtam, hogy bárki is segítsen. próbáltam megvilágítani, sokunk miért várja már nagyon a járvány végét.

de tudod, mit? maradj nyugodtan a "valaki magyarázza már meg, miért hisztizik itt mindenki, mikor minden megvan?" állapotában.

2021. márc. 26. 14:10
 20/25 anonim ***** válasza:
27%
De 19, mit nem csinálhatsz amit szeretnél? Mi van megtiltva? Az, hogy TE nem akarsz felszállni a távolsági buszra, az a te döntésed... Nem korlátoz senki. Nyilván mindenki várja ennek a fosnak a végét, de nem lehet örökké bezárva élnünk, nem azt mondom, hogy MOST van itt az ideje a nagy koncerteknek, meg a tömegrendezvényeknek, de tényleg, gondolj már bele, mivel vesztesz többet? Ha nem találkozol senkivel, mert rettegsz attól, hogy elkapod, vagy ha felszállsz a távolsági buszra, és elmész a rokonaidhoz, barátaidhoz? Melyiknek van hosszabb távon rossz hatása a lelkedre/egészségedre? Mérlegelni kell, felnőtt emberek vagyunk, tudunk döntéseket hozni.
2021. márc. 26. 14:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!