Kit és milyen okból töröltök ki valakit az ismerősötök közül Facebookon? És mit kell ahhoz csinálnia valakinek, hogy tiltsátok is?
Aki bejelolt egyszer, mert ismert regen, es tobb eve se nem reagalt semmit, se profilkep, se semmi. Akkor oke, de ne lasson bele az en profilomba, es ne legyek a gyujtemenyeben. Mikor visszajeloltem, azt hittem, nemreg regisztralt, valami eletjel kesobb lesz.
Nagyon jo dolgok is vannak. Mikor osztalytarsak husz ev utan kommentekben ugy hulyeskednek el, mintha megint szunetben lennenk.
Na, viszont nekem csak ilyen ismeros kell, akivel virtualisan joban vagyunk.
Törölni egy volt osztálytársamat töröltem, miután eljátszotta, hogy nem ismer, 8 év után egy nyár alatt elfelejtette, hogy ki is vagyok :D De ezután pár nappal FB kérte, hogy kedveljek be neki valamit. Úgyhogy pár jól irányzott kattintással töröltem is őt az ismerősök közül.
Pár srácot tiltottam le, akik alpári, agresszív stílusban írogattak nekem, egyikük ovistársam volt..
Általában nagyrészt akkor szoktak a leggyakrabban kitörölni valakit az ismerőseik közül, ha egyszerre túl sokat posztol és zavaró, hogy mindig az ő posztjaival van tele az oldal.
Sokan erre nem figyelnek oda, hogy legesélyesebben így lehet ismerősöket veszíteni, mert nem veszik észre, hogy nem mindenki csak őrájuk kíváncsi.
Én az okból töröltem ki egy régi általános osztálytársamat az ismerőseim közül, hogy nem tartottuk a kapcsolatot, mindig ha írtam neki gyakran előfordult, hogy beállt a csönd.
Na most akkor egy ilyen, akivel nem tartjuk a kapcsolatot és ha írok neki gyakran beáll a csönd, akkor az most minek maradjon az ismerőseim között?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!