Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Kit és milyen okból töröltök...

Kit és milyen okból töröltök ki valakit az ismerősötök közül Facebookon? És mit kell ahhoz csinálnia valakinek, hogy tiltsátok is?

Figyelt kérdés
Engem közvetlen ismerőseim is le szoktak törölni/ illetve nem igazolnak vissza. Az a furcsa, hogy akit nem ismerek annyira az jelöl vissza inkább facen...

2021. márc. 18. 12:10
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Törléshez nekem nem kell sok: van, hogy kivágok pár embert, van, akit tetszik, és nem akarom látni a képét, van, aki unszimpi. Nem vagyok aktív a FB-n sem, élőben sem járok össze senkivel sem, csak rokonnal tartom a kapcsolatot, posztolni nem szoktam, akkor meg minek a virtuális kapcsolat is.
2021. márc. 18. 19:28
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Aki bejelolt egyszer, mert ismert regen, es tobb eve se nem reagalt semmit, se profilkep, se semmi. Akkor oke, de ne lasson bele az en profilomba, es ne legyek a gyujtemenyeben. Mikor visszajeloltem, azt hittem, nemreg regisztralt, valami eletjel kesobb lesz.

Nagyon jo dolgok is vannak. Mikor osztalytarsak husz ev utan kommentekben ugy hulyeskednek el, mintha megint szunetben lennenk.

Na, viszont nekem csak ilyen ismeros kell, akivel virtualisan joban vagyunk.

2021. márc. 18. 19:53
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Törölni egy volt osztálytársamat töröltem, miután eljátszotta, hogy nem ismer, 8 év után egy nyár alatt elfelejtette, hogy ki is vagyok :D De ezután pár nappal FB kérte, hogy kedveljek be neki valamit. Úgyhogy pár jól irányzott kattintással töröltem is őt az ismerősök közül.

Pár srácot tiltottam le, akik alpári, agresszív stílusban írogattak nekem, egyikük ovistársam volt..

2021. márc. 19. 10:21
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Én kb. 5évente csinálok egy nagytakarítást, akkor olyanokat szoktam törölni, akivel kb. 1-2x találkoztam / beszéltem életemben. Olyanok szerencsére nincsenek az ismerőseim között, akik vállalhatatlanul viselkednek a közösségi médiában - ha lenne olyan, azt is törölném vagy tiltanám.
2021. márc. 19. 22:00
 15/17 anonim ***** válasza:
16%
Te most kajak megkérdezted, hogy az emberek miért törölnek ki valakit az ismerőseik közül?
2021. máj. 8. 04:39
 16/17 anonim ***** válasza:

Általában nagyrészt akkor szoktak a leggyakrabban kitörölni valakit az ismerőseik közül, ha egyszerre túl sokat posztol és zavaró, hogy mindig az ő posztjaival van tele az oldal.

Sokan erre nem figyelnek oda, hogy legesélyesebben így lehet ismerősöket veszíteni, mert nem veszik észre, hogy nem mindenki csak őrájuk kíváncsi.

2021. máj. 9. 22:50
 17/17 anonim ***** válasza:

Én az okból töröltem ki egy régi általános osztálytársamat az ismerőseim közül, hogy nem tartottuk a kapcsolatot, mindig ha írtam neki gyakran előfordult, hogy beállt a csönd.

Na most akkor egy ilyen, akivel nem tartjuk a kapcsolatot és ha írok neki gyakran beáll a csönd, akkor az most minek maradjon az ismerőseim között?

2021. máj. 25. 19:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!