Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Használsz instagramot?

Használsz instagramot?

Figyelt kérdés

Ha nem, akkor miért nem? Mi tart vissza, vagy mit nem szeretsz benne?

Ha igen, akkor milyen gyakran szoktál posztolni, és miről? Hány követőd van? Hírességeket, celebeket is bekövettek, vagy csak ismerősöket?

2021. márc. 13. 13:13
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
72 szavazat
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
64%

Nincs.

Mi tart vissza? - Nem érdekel, mert egy baromság.

2021. márc. 13. 13:17
 2/18 anonim ***** válasza:
91%
Nem. Nyilván nem. Minek? Mit csináljak vele? Offline is 0 darab fényképpel rendelkezem. Ebből 0, amit meg akarnék osztani idegenekkel. Mi a fenét csináljak ott?
2021. márc. 13. 13:20
 3/18 anonim ***** válasza:
85%
Nem használom, mert nincs miről posztolnom, és nem érdekelnek a hírességek. Ugyanez a többi közösségi oldalra is, egyedül a Messengert használom, mert ott tudok beszélni a barátaimmal.
2021. márc. 13. 13:23
 4/18 anonim ***** válasza:
88%

Nem, nincs is, soha nem is volt.

Facebook-ot is heti 1x maximum.

Nem érdekel senki kirakat élete.

2021. márc. 13. 13:28
 5/18 anonim ***** válasza:
91%
Van, de nem osztok meg semmit. Vegán receptes profilokat követek, és néhány tetoválót.
2021. márc. 13. 13:30
 6/18 anonim ***** válasza:
100%

Van. Nulla követővel és nulla megosztott fotóval.

Néhány embert követek, akik szimpatikusak nekem, viszont facebookon nem aktívak.

2021. márc. 13. 13:36
 7/18 anonim ***** válasza:
79%
Gyerekek, ti nem tudtok rola, de ez egy platform. Rengeteg profi termeszetfotostol kezdve minden az egvilagon van. Nulla megosztassal is lehet kovetni regeszt, sziklamaszot, lepkefotost, kerttervezot, es egy darab kidullesztett segg nem fog feljonni bongeszesnel.
2021. márc. 13. 13:37
 8/18 anonim ***** válasza:
55%

Nincs. Nem tetszik a felhasználói felület sem, szerintem elég fapados az egész. Másrészt nem a közösségi médiákon élem az életem. Ide is csak azért regisztráltam mert néha kell külső segítség és itt úgy beszèlnek az emberrel, mintha hülyék lennének, de pont ez kell ahhoz, hogy amit nem értek valamiből, akkor konyha nyelven elmagyarázzák a hozzáértők. Sajnos szakfórumon ez nem teljesen így megy, mert feltételezik, hogy értesz hozzá. Itt emberibb nyelvet ütnek meg. De ha már van fiókom naponta párszor felnézek, végig tekerek a főoldalon és aminek van értelme ahhoz hozzá szólok.

Facebookom is van, de ott is max a hírek végett nézek körbe, meg követek pár vicc oldalt. Instán is max ezt tenném, de minek?? Erre is már ott a facebook amit alapból nem is nagyon használok, ott sincs képem meg 1000 ismerősöm. Feleslegesnek tartom azt is, csak rá vagyok kényszerítve hogy legyen. Kb ez az egyetlen platform amire önként regisztráltam és legtöbbször használom. Az instának számomra nem lenne semmi értelme, se semmi előnye. Ha természet fotókat akarok nézni akkor keresek a neten, ha szikla mászót akarok nézni akkor is ott a net. Ha bárki bármi említésre méltót csinál, akkor benne lesz a hírekben a neten. Szóval semmi értelme így számomra.

2021. márc. 13. 14:00
 9/18 SAMpernatural ***** válasza:
100%

Van instagramom, 81posztom van abból 8 képen szerepelek valamilyen formában többnyire versenyek miatt. Amúgy természetképeket és az alkotásaimat osztom meg, de magam miatt inkább (ez kicsit hülyén hangozhat, de szeretem nézni mikor a béka segge alatt vagyok és látom hogy miért küzdök és hogy vannak jó dolgok is)

Régebben gyakrabban mostmár van mikor 1évig semmit nem teszek ki. A "nap" vagy story részét gyakrabban használom, saját képeket hetente 1-2 alkalommal teszek oda, néha kissebb elgondolkodtató szövegeket, képeket osztok meg.

~300 követőm van ;kicsivel több embert követek, ezek meme, sport, kézműves és orvosi tartalmú oldalak.

Hírességeket nem nagyon követek.

2021. márc. 13. 14:27
 10/18 Metionin ***** válasza:
100%
Igen de csak a rajzaim vannak kint.
2021. márc. 13. 15:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!