Melyik lennétek inkább: akire mindenki csorgatja a nyálát vagy akibe mindenki szerelmes?
Az lennek, aki viszonzott szerelmet el at. Belem szerelmesek is voltak, kefeltek is volna, de rohadtul nem szamitott, mert egy ember sem erdekelt. Brutalisan szar hosszu evek voltak.
Azota, hogy eljottem onnan, ahol senki sem tetszett, nem hiszem el, mennyi helyes pasi van mashol.
Hát, inkább az utóbbira szavaznék. Rám nagyon senki se fogja csorgatni a nyálát, de nem is bánom. Igazából nem vagyok visszataszító, vagy előnytelen külsejű, csak tudom, hogy vannak, akik jobban néznek ki nálam. Sokat foglalkozok a külsőmmel a belsőmmel, az öltözködésemmel és a stílusommal is, hogy a lehető legjobb formám tudjam nyújtani az embereknek, de nem azért teszem, hogy csorgassák rám a nyálukat. Alapból fiúra nem is hiszem, hogy szokták csorgatni az emberek a nyálukat. Talán annyit bevallhatok, hogy tudat alatt próbálok úgy hatni az emberekre, akik szimpatikusak nekem, vagy szerelmes vagyok beléjük akár, hogy esetleg bennük is ébresszek ilyen halvány érzést.
20/F
Utolsó, hidd el, a lányok is ugyanúgy csorgatják a nyálukat a fiúkra, csak diszkrétebben teszik, és nem annyira nyilvánvaló módon.
Amúgy meg attól, hogy sokkal jobban néznek ki mások nálad, még lehetsz valakinek éppen te az esete.
Nem szabad a sablonokban gondolkodni, mindenkinek más a vonzó, a szép, a helyes.
Kérdező, nem szeretnék egyik sem lenni, már csak amiatt sem, mert úgy akaratlanul is számtalan embernek okoznék csalódást, vagy fájdalmat a visszautasítással, hiszen csak egyet választhatnék. Aki volt már viszonzatlanul szerelmes, az tudja, miről beszélek.
Én még akkor is zavarban vagyok, ha ketten akarnának velem ismerkedni egy időben, és inkább mindkettőt elutasítom, mert rossul érzem magam tőle, hogy két ember között kell választanom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!