Szerelmes vagyok Vajna Timibe! Mit csináljak?
Tudom, most jön az, h felejtsem el, mert nincs esélyem.
De nem tudom elfelejteni!!!!
Ő rá gondolok, már évek óta!
Gyönyörű, Okos és Csodálatos személyiségű!
A szobám, ki van plakátolva a képeivel.
Az autogrammját 50.000 Ft-ért vásároltam meg az egyik ismerősömtől. Csináltattam hozzá egy arany keretet medált és állandóan hordom.
Amikor tehetem, a fánkozójába járok enni.
Próbáltam járni egy lánnyal, aki kicsit hasonlított rá, de amikor meg kértem, hogy hadd szólitsam Timinek (Amúgy Éva volt) szakított velem.
Mit tegyek? Bele őrülök a szerelembe :(
“Csak, mert nem egy zsíros hajú fodrászlányba vagyok szerelmes a panelből, már mindjárt kamu a kérdésem.”
Gondolom te orvos vagy, és egy budai villában laksz....amúgy ez rohadtul nem szerelem, ahhoz ismerned kell a másikat.
Az a lány még szép, hogy szakitott Veled, mindenki ezt fogja tenni, ha megkéred, hadd szólitsd másvalaki nevén...
Mindenkinek vannak ilyen ideáljai a hires emberek között. Van, aki csak a külseje miatt, van, aki a személyisége miatt. Nekem speciel Sort Tamás úszó volt az, akibe sokáig bele voltam habarodva, és nem csak mert jól néz ki, hanem azért is, mert a teljesitménye ellenére egy szerény, hétköznapi srác maradt, nem szállt el.
A mai napig egy "bálvány" maradt, pedig már felnőtt vagyok.
A másik "szerelmem" Jonas Armstrong volt a Robin Hood sorozat cimszerepében, pontosabban szólva maga Robin karaktere.
De ezeket az ideálokat el kell tudni választani a való élettől, és nem szabad ennyire béléjük zsongani.
Ez amit csinálsz nem is szerelem igazából, hanem rajongás.
Ha majd egyszer szerelmes leszel, rá fogsz jönni a különbségre :D
De azért az ilyen ideálokat nem szabad összekeverni a val
Ha nem szerelem, akkor mi???
Csak rá tudok gondolni.
*Sors Tamás
Amúgy az előttem szólók rátapintottak a lényegre: szerelmes csak abba lehetsz, akit személyesen, valójában is ismersz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!