Miért ilyen rohadt nehéz nőkkel ismerkedni? Tényleg ennyire számít a kinézet?
Akárhogy kerülök kapcsolatba nőkkel, nem érdeklem őket. Úgyahogy válaszolgatnak, de ennyi, látszik, hogy csak azért mert kedvesek. De amúgy nem is kérdeznek vissza, kérdezhetek akármit, és a válaszok is olyanok hogy ilyen semmilyen 1-2 szavas. Ha meg sokáig kérdezgetek, akkor vagy kitörölnek vagy letiltanak.
Ez mind azért mert nem nézek ki jól? Ha atom jó pasi lennék, akkor tökmindegy mit írnék, mindenhogy jó alakulna a beszélgetés?
Pedig reméltem, hogy képes vagy az önreflexióra. :(
Inkább te tűnsz sértődöttnek, hogy egyből hárítasz és engem elemezgetsz, ahelyett, hogy elgondolkodnál, vajon miért pontozott le téged mindenki.
Felőlem Károly herceg is lehetsz, az sem érdekel, hogy hány lelki sérült csajt fektetsz meg, de ne általánosíts és ossz meg olyan hülyeségeket, hogy játszmázni kell a normális lányoknál.
Bár én még nem vagyok nő, csak egy tizenéves lány sokszor fordul elő hogy én is egyszavas válaszokat adok a fiúknak akik ismerkedni szeretnének velem. Hogy miért? Mert a legtöbb helyesen se tud írni, csak ráír minden szembejövő lányra, és 5 perc ismerkedés után megkérdezi hogy akar e járni. XD
Nem tudnak kommunikálni, de ha esetleg kifogok egy okos, kedves fiút 10000% hogy meztelen képet akar kérni. Vagy küldeni.
Legalábbis én ilyeneket fogtam ki, szóval elsősorban nem a kinézet számít szerintem, hanem hogy hogy viselkedsz a másikkal ,és persze egy alap intelligencia, helyesírás legyen meg de úgy látom azzal nálad nincs baj.
,,rohadt nehéz neten ismeretlenül érdekesnek lenni. A nők meg ezt úgy elvárják mint a lélegzetvételt."
Így nem csoda, hogy nem vagy nekik szimpatikus, ha te akarsz ismerkedni, aztán meg még te rinyálsz, hogy mit várnak el. Egyébként erősen kétlem, hogy ne lennének meg nélküle, csak vélhetően úgy vannak vele, hogy ha már rájuk ír egy idegen, legalább valami értelmes legyen a mondanivalója, ne valami 60000. érdektelen klisé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!