Ma kaptam a futártól egy 10.000 forintos bankjegyet. Mivan ráírva? Elfogadják majd a boltban?
2021. márc. 9. 12:27
2/12 anonim válasza:
Pénzzel így bánni?? Ki ez az állat?? Pénzt tisztelni kell.
3/12 A kérdező kommentje:
Ok. De mivan ráírva? Nem mellesleg ha valaki 1x elkölti a pénzt onnantól ki fogja tisztelni? 🤷♂️
2021. márc. 9. 12:39
4/12 anonim válasza:
Ha esetleg nem fogadják el a boltban, a Postán be tudod váltatni.
5/12 Ékezetes billetyűzet válasza:
Ha jól látom, ez a hátoldala. Szépen fizetsz, a pénztáros úgysem nézi meg a hátoldalát. Amikor meg leszámolják a pénzt, úgyis összefogják a többi bankjeggyel, az pedig megy tovább. Az meg már nem a te problémád.
6/12 anonim válasza:
Jártam már így én is, elfogadják nyugi.
Az van ráírva hogy: "orbán egy ge.ci".
7/12 anonim válasza:
A pénz nem tehet róla hogy Orbán egy fsz. A pénzt tisztelni kell. Imádom szagolgatni, számolgatni, fogdosni. Meg is puszilnàm de az nem túl higenikus ugyebár. Mindent lehet vele ami kell megveszem de felesleges nem szeretem elverni.
8/12 A kérdező kommentje:
Aha. Tehát orbán 1 gec.i van írva. 🤣🤣🤣
2021. márc. 9. 13:50
9/12 anonim válasza:
el kéne hogy fogadják, de ha biztosra akarsz menni, beviszed a postára, mondod hogy kaptad de össze van firkálva, adjanak tisztát. (a szakadt, sőt, kettészakadt pénzt is beváltják, tapasztalat, nekem egyszer sikerült eltépni egy ötezrest :D)
10/12 A kérdező kommentje:
Nos elmentem a Sparba és elköltöttem. Úgy adtam oda az eladónak hogy nem vette észre. Valószínűleg ha észrevette volna az orbán 1 g.... akkor el se vette volna.
2021. márc. 9. 15:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!