Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Ki hogy viseli, hogy még...

Ki hogy viseli, hogy még mindig nem látjuk a végét a kijárási korlatozasnak?

Figyelt kérdés
Hogy este 8 után sehova, hogy bezár minden max 7kor, maszk kültéren és egyéb?
2021. márc. 6. 23:54
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
97%

A maszk a halálom szemüveghordás miatt. Vettem a "csodás" magyar találmányból, vettem páramentesítőt, spec. szemüveget, de csak a mani ment rájuk.

Introként nem zavar annyira a kötelező bezártság, de amint kilép az ember az erkélyre, mintha háborús hangulat lenne azokban az időkben, és ez nyomasztó azért.

A kilátástalanság, hogy lesz-e ennek egyáltalán vége reménytelenséget okoz.

Olyan ez az egész, mintha minden tök, totálisan hiába lenne.

2021. márc. 7. 06:27
 12/19 anonim ***** válasza:
88%
Nekem kb mindegy. Gyereket így is 9kor altatjuk. Legalább a szomszéd ne veri hajnalig az üvöltözést a fogyatékos haverokkal.
2021. márc. 7. 07:05
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is kb mindegy, mert úgyis mindig itthon vagyok, a beteg anyukámat ápolom. A bezártság érzés megmarad mindenképp. De a maszk hordás nekem is rossz, ha elmegyek valahova a szemüveg miatt.
2021. márc. 7. 08:28
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Én mindig optimista voltam, ami ebben a helyzetben annyira nem jó. Mindig reménykedem, hogy már csak ennyi, már csak annyi, és nem rendezkedem be az "új" életembe. Már fejlődök, elkezdtem kiépíteni magamnak a korlátozott, új stílusú életemet.
2021. márc. 7. 08:43
 15/19 anonim ***** válasza:
92%

Frusztráltan. A maszkot letojom, de hogy nincs érdemi kikapcsolódási lehetőség hónapok óta, azt nagyon rosszul viselem. Szeretek jönni-menni, barátokkal beülni valahova, éttermezni, hétvégézni, utazni. Nekem ezek jelentik a kikapcsolódást.

Marha türelmes embernek tartom magam, de mostmár engem is feszít belülről a helyzet, hogy kb. örüljek, hogy dolgozhatok. Munkából áll az életünk, a szabadidőnk ingerszegény. Valami hasonló lehetett a kommunizmus idején... Lassan eljön a szitu, hogy a szerencsések mehetnek egy-egy Lölö szállóba nyaralni a Balcsi partra a kék szövet matracukkal, a többiek meg húzzák csak az igát.

Már azon is gondolkodtam, hogy az A4-es esküvői fotónkat lecserélem Vityára a falon...

2021. márc. 7. 08:51
 16/19 anonim ***** válasza:
74%

Eddig télen nem izgatott, amúgy is falusi vagyok, itt télen kb senki se mászkál este sötétben... Hova?

De egyébként igazságtalannak tartom hogy az inaktív idősek kényelme miatt mindenki kollektíven szív. Mert ők töltik fel tömegesen az intenzív osztályokat.

Nem azt mondom, hogy fiatalokat nem dönt le a korona, bár szerencsére nekem a közeli ismerettsegemben ilyen nem volt , de azért jellemzően nem ok terhelik le az egészségügyet.

2021. márc. 7. 10:35
 17/19 anonim ***** válasza:
57%
Nem érdekel különösebben. Amúgy se szoktam éjjel mászkálni
2021. márc. 7. 15:15
 18/19 anonim ***** válasza:
63%
Nekem 8. En nem tartok be semmit. Elvagyok ugyanugy
2021. márc. 7. 17:03
 19/19 Manócska1 ***** válasza:
én már unom,mert sajnos betegségeim miatt nem dolgozhatok amúgy sem,egyetlen kikapcsolódásom a turizás,vásárlás nézelődés de most kb minden zárva van.
2021. ápr. 1. 10:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!